Annonce
Sport

OB i ro mellem den sikre og den vilde løsning

Sportsredaktør Leif Rasmussen
Annonce

Der faldt ro på i Ådalen i ugens løb. Alt efter hvordan man ser på det.

Der blev vished for, at det ikke bliver Niels Frederiksen, som skal afløse Jakob Michelsen til sommer.

Helt logisk valgte Brøndby at forlænge med fynboen, der med held har integreret Brøndbys ungdom på et succesrigt Superliga-hold i boet efter Alexander Zorniger, der til gengæld var manden, som kun med et mulehår missede et dansk mesterskab til vestegnen med en udansk kompromisløshed.

Det åbner så plads til spekulationer om, hvornår OB præsenterer sin nye træner. For mange år siden valgte man at afsløre, at det blev Roald Poulsen allerede syv-otte måneder, før den tidligere mestermager skulle afløse Viggo Jensen. Det viste sig at være en dårlig idé.


Hvis ellers Henrik Hansen er en del af den kommende løsning, så kan han overtage tøjlerne sæsonen ud.


Senere forsvandt Bruce Rioch over stok og sten i en flugt over Oppermannsvej, hvor den iltre skotte boede og hjem over Nordsøen indenfor fire-fem timer og efterlod en målløs OB-ledelse i afmagt. Assistenttræner Michael Hemmingsen var stand-in resten af foråret og vandt pokalfinalen.

Nu venter OB sikkert længe med at offentliggøre navnet for at undgå uro i kulissen og sikkert helt hen til slutspillet.

Hvis OB falder sammen og havner i nedrykningsspillet, men samtidig er langt fra at kunne rykke ned, vil der komme overvejelser om at reducere Jakob Michelsen til kegleflytter, hvis nederlagene bliver flere end sejrene og troen siver.

Hvis ellers Henrik Hansen er en del af den kommende løsning, så kan han overtage tøjlerne sæsonen ud. Også hans kontrakt udløber til sommer, men OB kan ganske enkelt vælge at gøre ham til cheftræner efter en del år som assistenttræner i Superligaen.

Henrik Hansen har den rigtige trænereksamen og en cheftræner i maven. I modsat fald kan han med en helt ny træner i OB omvendt blive smidt på porten, hvis den nye kommer med sin egen stab. Det har hidtil været kutyme at sørge kontinuitet i trænerstaben ved at sørge for at mindst en, som har været der et stykke tid. Janus Blonds aftale udløber også til sommer.

Det vil der være brug for en kontinuitetsmand, hvis OB vælger den vilde løsning og ansætter Alexander Zorniger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce