Annonce
Sport

OB-forsvarer begik straffe og scorede et mål i hver ende: - Surt resultat

AaB's Tom van Weert mod OB's Alexander Juel Andersen i 3F Superliga-kampen mellem AaB og OB på Aalborg Portland Park, onsdag den 21. april.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Alexander Juel Andersen kommer næppe til at tænke positivt tilbage på 3-2 nederlaget i Aalborg onsdag aften, hvor han var involveret i flere vigtige situationer.

FODBOLD: Det var ikke bare en vindblæst men også hæsblæsende aften for OB på Aalborg Portland Park, da fynboerne blev sendt hjem med et 3-2 nederlag i bagagen.

Det mener OB's forsvarsspiller Alexander Juel Andersen, der kalder resultatet af den hektiske kamp for surt.

Selv var han i fokus efter knap 30 minutter, da dommeren efter et VAR-tjek dømte straffespark til AaB, fordi Juel Andersen havde haft hånd på bolden.

Annonce

- Jeg rammer bolden med armen. Jeg har ikke set situationen igen, men jeg synes umiddelbart, at den er hård, fordi jeg er i en duel, hvor armen hænger lidt ud til siden. Det var ikke bevidst, men de vurderer, det er til straffe, og så er det jo godt, vi har en keeper, der redder det, siger Alexander Juel Andersen til Sport Fyn efter kampen.

Også i anden halvleg kom forsvarsspilleren i fokus, da han rammer en indlægsbold fra AaB's højre side, så den går i mål til 2-0, og han bliver noteret for et selvmål.

I to minutters overtid kom Juel Andersen så igen på tavlen - denne gang i den rigtige ende, da han reducerede til 3-2 efter et fynsk hjørnespark.

- Det er ikke en kamp, jeg kommer til at tænke tilbage på med glæde. Selvfølgelig er det stort at score, men det er ikke det, der tæller. Det handler kun om holdet, og vi må løfte i flok, og det skal vi gøre fra på søndag, fortæller Juel Andersen.

Fan-kærlighed

Søndag gælder det et gyseropgør mod Lyngby i Odense, og til den kamp kan fynboerne tage med, at de formåede at score flere mål end længe.

- Lige nu er det resultatet, der fylder, men vi bliver nødt til at tage noget med, vi kan arbejde på. Det var netop, at vi fik lavet de mål og fik en masse chancer, så det bliver vi nødt til at tage med, lyder det.

- Vi kan i hvert fald tage vores spil på bolden med. Det flow i spillet skal vi også have i Odense. Vi arbejder virkelig på sagen, fortsætter han og mener, at holdet skal have studeret de mål, det lukker ind.

- Det var nogle spøjse mål, vi lukker ind, konstaterer han.

Kampen var samtidig den første længe, hvor tilskuerne var tilbage på lægterne, og det lagde Juel Andersen også mærke til.

- Det var en fed kulisse. Der bliver piftet og buhet, og som udebanehold kan man godt mærke, at der er en lidt hadsk stemning. Men i bund og grund er det kærlighed fra fansene. De har også savnet at svine nogle til, og det kan vi forhåbentligt drage nytte af på hjemmebane næste gang, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Beboere på småøerne får en forlomme i vaccinationskøen

Annonce