Annonce
OB

OB-exit: Anders K. Jacobsen og Greve ikke i bus

OB's Anders K. Jacobsen ses her i aktion mod FCK's Victor Nelsson under superligakampen mod Fc København. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
De to offensive OB-spillere var ikke med i OB-karavanen, der først i bus og siden i fly mandag var på vej til træningslejren i Tyrkiet, hvor truppen var sat ti lat arrivere mandag aften på hotellet i Belek. Det samme gjaldt i forvejen profilen Bashkim Kadrii, der menes at forhandle med en saudi-arabisk klub.

FODBOLD: Dar OB over middag letter med flyet fra Hamburgs lufthavn - og med kurs mod træningslejren i Tyrkiet - var flere kendte OB-navne ikke med.

OB har de seneste uger oprystet på flere fronter, men som altid i den slags situationer i et transfervindue, skal der også spillere den anden vej, og den udvikling tyder alt på nu.

I hvert fald var angriberne Bashkim Kadrii og Anders K. Jacobsen og midtbanespilleren Mathias Greve, 24, ikke med, da OB-klanen satte sig bussen tidligt mandag morgen i Ådalen og satte kurs mod Hamburg.

Anders K. Jacobsen blev forleden spottet i Odenses centrum sammen med personligheder, der lever af at være med på sidelinjen, når der købes og handles spillere.

Anders K. Jacobsens kontrakt udløber til sommer, og nu hvor OB til den tid får Sønderjyske-angriberen Mart Lieder ind i stalden, og samtidig har hentet sprinteren Mikkel Hyllegaard fra Svendborg, vil OB til den tid råde over flere kort i fronten - såsom Issam Jebali, Sander Svendsen, Lieder og Mikkel Hyllegaard.

Annonce

Flere klubber lurer

Anders K. Jacobsen, 30, der er bosat i Odense og har dybe rødder i Næsby-området, har efter sigende en relativt høj løn i OB - fordi han var dyr ved skiftet fra AaB i sin tid - og kunne være interessant for flere klubber i nabolaget.

Og rent logistisk vil klubber som Sønderjyske, Vejle, Horsens - og endda Fredericias tophold i 1. division, i det mindste holde øje med udviklingen, fordi der trods alt fortsat må være en del mål tilbage i angriberen - hvis ellers spilletid og motivation og skarphed går op i en højere enhed.

Bashkim Kadrii, 28, menes at være på vej til en fortsat karriere i Saudi-Arabien, hvor klubberne som bekendt ikke har problemer med at åbne muldvarpeskindet, hvis de har kig på en spiller. Der er nævnt beløb på op mod 10 millioner i overgangssum til OB, idet Kadrii har en langtids-kontrakt med OB.

Transfervinduet er åbent indtil udgangen af januar.

OB har også hentet Hobros angrebsprofil Emmanuel Sabbi, der i første omgang ankommer til sommer, men det er stadig en mulighed, at Sabbi købes fri af Hobro allerede nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce