Annonce
Fyn

Nyt vandværk skal opføres i Gelsted: Nu kan du sende dine idéer og ønsker til kommunen

Indtil 11. november kan du sende idéer og betragtninger til Middelfart Kommune forud for lokalplanprocessen angående nyt vandværk i Gelsted. Arkivfoto: Jan Bonde
Annonce

Gelsted: Det er nu, du har chancen, hvis du har ønsker, input eller idéer til, hvordan området ved Gelsted Vandværk skal se ud i fremtiden.

I foråret 2019 besluttede Økonomiudvalget at sætte planlægningen af en ønsket udvidelse af det nuværende vandværk i Gelsted i gang. Her forud for udarbejdelsen af en ny lokalplan har Middelfart Kommune sendt sagen i en såkaldt fordebat - en høring, hvor borgere kan komme med idéer og synspunkter, som herefter tages i betragtning under lokalplansarbejdet.

Den nye vandværksbygning skal erstatte fire eksisterende vandværker i kommunen, og bliver 500 kvadratmeter stor. Bygningen tænkes at skulle placeres med front ud mod Grønnegade. Formålet er at sikre Gelsted et tidssvarende vandværk, der gennem blandt andet arkitektur og fjernelse af indhegning skal fremstå som en del af bylivet.

Høringssvar skal indsendes til mailen teknik@middelfart.dk eller per brev til Teknik- og Miljøforvaltningen senest 11. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce