Annonce
Svendborg

Nyt tyveri fra biler: Stjålet dankort blev misbrugt

En tyv har købt varer på nettet for 900 kroner på stjålet dankort. Arkivfoto: Michael Bager
Tyv købte varer på nettet for 900 kroner på stjålet dankort.
Annonce

Svendborg: Man skal ikke lade noget som helst af værdi ligge i sin bil, når man går fra den. Og slet ikke i Svendborg, hvor tyveri fra biler gennem flere måneder har været hverdagskost.

Politiet har hen over weekenden modtaget yderligere to anmeldelser, og i et tilfælde er en pung stjålet og et dankort efterfølgende misbrugt. Pungen er stjålet fra en bil, der stod parkeret ved Svendborg Idrætscenter, og dankortet er efterfølgende brugt til at købe varer på nettet for 900 kroner.

- Det, at dankortet har været misbrugt, giver os nogle efterforskningsmæssige muligheder, så det er noget, vi i øjeblikket kigger på, siger politikommissær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politi i Svendborg.

Han kan i øvrigt tilføje, at den stjålne pung også indeholdt en lottokupon med gevinst, men størrelsen på gevinsten har han ikke kendskab til.

Politiet har også modtaget en anmeldelse om et tyveri fra en bil, der fra fredag til søndag stod parkeret på sygehusets parkeringsplads på Baagøes Allé. Her er der stjålet to dyner, fire hovedpuder og en sort køkkenmaskine – en såkaldt airfryer af mærket Cook and Baker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Pletskud: Udvidet borgerservice

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce