Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nyt blod i Ringes butiksliv: Tom butik bruges til loppemarked i februar

Ronnie Reifling foran butikken i Østergade 8 i Ringe, hvor han vil lave loppemarked hver søndag i februar. Arkivfoto: Ane Johansen
Ronnie Reifling fra Ringe omdanner sin tomme butik i Østergade til loppemarked hver søndag i februar. Ejendommen er solgt til en investor.
Annonce

Ringe: Der kommer nyt blod i Ringes handelsliv i februar, hvor det tomme butikslokale i Østergade 8 hver søndag i februar kommer til at summe af liv. Ejendommens ejer, Ronnie Reifling, laver et loppemarked, hvor alle kan booke sig ind og få en stand for 100 kroner pr. gang.

Ronnie Reifling har selv boet i ejendommen siden sommeren 2018, hvor han købte butikken med planer om at lave lejligheder og leje butikslokalerne ud. De planer blev aldrig ført ud i livet, og nu har han solgt ejendommen til en investor, som han ikke vil oplyse navnet på.

- Ejendommen vil blive overtaget af den nye ejer 1. marts eller 1. april, og i den mellemliggende periode har jeg valgt at bruge de tomme lokaler til at sælge ud af mine egne ting, som jeg ikke skal have med. Det er alt fra sofaer til kuglepenne, siger Ronnie Reifling, der selv vil have en stand på loppemarkedet.

Men han kan ikke fylde hele den tomme butik ud, så han giver andre mulighed for at få en stand. I alt vil der være plads til cirka 10 stande på markedet, der har åbent klokken 10-15.

- Der er ikke noget tema for loppemarkedet. Folk må sælge, hvad de vil bortset fra dyr og fødevarer. Og de skal selv sørge for at have bord med. Hvis de booker flere søndage i træk, kan de lade tingene stå, siger Ronnie Reifling.

Han har oplevet pæn interesse, efter at han slog opslaget om loppemarkedet op på Facebook.

- Der har været mange kommentarer, og jeg har allerede fået seks-syv bookninger, siger Ronnie Reifling.

Annonce

Respekt for byens butikker

Han har bevidst valgt kun at have loppemarkedet åbent om søndagen.

- Det gør jeg i respekt for byens butikker. Loppemarkedet skal ikke gå ud over butikkerne i Ringe, derfor er det ikke åbent om lørdagen, forklarer Ronnie Reifling, der til daglig arbejder som distriktschef i et firma, der er anden aktør i kommunale jobcentre.

Selv om han nu flytter fra ejendommen i Østergade 8, der ligger skråt over for biografen, bliver han boende i Ringe.

- Jeg har planer om at købe en grund og bygge hus i Ringe, siger Ronnie Reifling.

Butikslokalerne i Østergade 8 har stået tomme de seneste år. Seneste lejer var ejendomsmægleren Nybolig, der nu holder til i Jernbanegade 27.

Folk, der er interesserede i at købe en stand til loppemarkedet, kan henvende sig til Ronnie Reifling på telefon 6060 6364.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Budgetforlig: Politikere ruller ældrebesparelser tilbage og sender millioner til børnene

Annonce