Annonce
Ærø

Nyt ansigt på redaktionen: Cecilie vil møde det ærøske folkefærd

Cecilie Damgaard Boeriths er ny praktikant på ærøredaktionen. Foto: Linea Andersen
23-årige Cecilie Damgaard Boeriths er ny praktikant på avisen og i hendes fingre, kribler det.
Annonce

Ærø: Der er nyt ansigt på redaktionen, for tidligere praktikant Michael Danekilde Olsen er draget videre til Svendborg og bliver nu erstattet af 23-årige Cecilie Damgaard Boeriths.

Cecilie kom egentlig til verden i den nordjyske muld i Skørping ved Aalborg, men har siden barnsben betrådt det østfynske i Ørbæk nær Nyborg. Men hun er også godt bekendt med Sydfyn, for mange timer har hun brugt hos hendes mormor og morfar på Tåsinge, som Cecilie Damgaard Boeriths betegner som hendes andet hjem.

På sine blot 23 år har Cecilie både nået at arbejde i hjemmeplejen i Svendborg og på to forskellige bosteder. Som hesteinteresseret har hun også været staldpige hos den berømte OL-berider Andreas Helgstrand, men nu har hun altså flyttet teltpælene fra studiebyen Odense til landsbyen Dunkær på Ærø.

Annonce

Har været rundt på øen

Cecilie Damgaard Boeriths er en flittig skribent og har allerede givet sit besyv i spalterne. Og skrivelysten har altid været der.


Jeg vil gerne møde folket på Ærø og fortælle deres historier. Det er dét, der ligger mig nært.

Cecilie Damgaard Boeriths, praktikant, Ærø redaktionen


- Som barn elskede jeg at skrive stile. Der gik på en måde sport i det for mig, for jo længere stil jeg skrev des bedre. Men efter jeg er blevet ældre, er det mere mennesker, og hvordan vi alle lever forskellige liv, der har interesseret mig, fortæller den nye praktikant.

Det er også særligt folk og færd, som Cecilie Damgaard Boeriths glæder sig til at møde og opleve i sit halve år på øen.

- Jeg vil gerne møde folket på Ærø og fortælle deres historier. Det er dét, der ligger mig nært. Jeg vil lade ærøboerne være en stemme for andre, for jeg tror, de har meget på hjerte, fortæller Cecilie Damgaard Boeriths, der også interesserer sig meget for kulturstof.

Den nye praktikant var tidligt ude inden jobstart og har allerede boet på øen i en måned.

- Jeg har kørt meget rundt for at se, hvad det er for et sted, siger hun og fortsætter.

- Det er unikt, at jeg har fået mulighed for at være her et halvt år. Jeg synes, det har været overvældende først og fremmest at opleve alle de turister, men jeg er også målløs over, at naturen er så vanvittig smuk. Det er ren Morten Koch og idyl, lyder det fra den nye praktikant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Annonce