Annonce
Svendborg

Nyt ansigt hos Aksglæde i Møllergade

Frederik Clausen var ikke sen til at sige ja tak til at arbejde i musikbutikken. Han er en gedigen guitarist og sanger og ved en masse om især guitarer. PR-foto
Frederik Clausen startede allerede 1. september som salgsassistent. Han er en gedigen guitarist og sanger, som også ved en masse om guitarer.

Svendborg: Hos Aksglæde i Møllergade har man siden 1. september kunnet møde en ny medarbejder i musikbutikken. Det sidste års tid er der blevet mere og mere at se til i såvel sko- som musik-butik ligesom mængden af reparationer også er steget gevaldigt.

Det blev i løbet af sommeren klart for indehaverne Ulla og Arne Aksglæde, at der var brug for en ansat mere i butikken, og det skulle meget gerne være én med stor interesse for strengeinstrumenter.

Man kan næsten sige, at Frederik Clausen blev headhunted til jobbet,- eller også var det omvendt, for han har i flere år, mens han stod i lære som salgsassistent længere nede ad gaden hos Nielsen, ofte brugt sin frokostpause på lige at smutte op i musikbutikken og spille lidt guitar og få en snak med Arne.

Derfor lå det også lige til højrebenet at spørge ham, om han havde lyst til at skifte branche og prøve kræfter med salg af instrumenter.

Frederik Clausen var ikke sen til at sige ja tak til det tilbud og startede allerede 1. september. Han er en gedigen guitarist og sanger, som også som følge af sin store interesse ved en masse om især guitarer. Desuden er han fiks på fingrene og vil udover at vejlede kunderne med det rigtige valg af instrument, strenge og andet tilbehør, også stå for mindre reparationer af især guitarer.

Fredag 27. september kl. 14–17 bydes han velkommen i butikken med en lille reception.

Hos Aksglæde håber man, at rigtig mange vil lægge vejen forbi. Og hvem ved - måske bliver der også lidt musik.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland For abonnenter

Eks-borgmester om fyret kommunaldirektør: - Der var et eller andet, der sagde mig, at det ikke ville fungere

Leder For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: En god investering i fremtiden

Rundt omkring i kommunerne bliver sidste hånd lagt på det kommendes års budget, og det kan være lidt en jungle at navigere rundt i, hvis man vil forsøge at finde hoved og hale i alle tallene. I det hele taget kan det der med økonomi hurtigt blive noget, som er svært at overskue og gennemskue. Det behøver ikke engang at være et kommunalt budget, det handler om. Det kan også være den helt private økonomi. Især hvis man står på helt uden forudsætninger for at kunne skabe sig et overblik over, hvordan pengene bruges klogest og hvilken type penge, man helst skal holde sig helt fra. Derfor er det et godt initiativ, der er sat gang i Svendborg Kommune. Et samarbejde mellem kommunen, handelsskolen i Svendborg og et pengeinstitut, skal hjælpe nogle af kommunens ældste skoleelever til at forstå, hvordan en privatøkonomi egentlig er skruet sammen, hvordan et budget fungerer og ikke mindst hvilke lån, det bare en skidt idé at røre ved. Det har i nogle år været meget nemt at låne penge, men jo nemmere det er, desto dyrere er lånet også ofte, og det kan jo være nemt at lade sig friste. Forhåbentlig ved de fleste efterhånden, at kviklån bare er en sløj idé at kaste sig over, men det skader absolut ikke, at de nye generationer får forklaret, hvad der skidt, og hvad der er kanel, af en person, der er næsten jævnaldrende med dem selv. Sandsynligheden for, at der bliver hørt grundigt efter er formentlig større end, hvis det er et menneske på deres forældres alder, der står med en løftet pegefinger. Den slags er der nok af i deres liv, og skal det virkelig trænge ind, er det vigtigt at undervisningen i privatøkonomi foregår i øjenhøjde. Sandsynligheden for, at informationerne sidder fast, øges markant. Umiddelbart bliver det da også godt modtaget. De elever Fyns Amts Avis har talt med om projektet har taget godt imod undervisningen. Så præsenteres det rigtigt, er sandsynligheden for en god modtagelse af budskabet også stor. Og så kan det være, at vi oplever bare lidt færre mennesker, der havner i en gældsspiral, hvor dårlig økonomi og deraf følgende kviklån er dagens ret. Derfor fortjener de involverede parter i undervisningsprojektet stor ros. Det er - meget apropos - en god investering i fremtiden.

Annonce