Annonce
Svendborg

Nytårskuren blev corona-aflyst: Borgmester Bo Hansen laver i stedet video

Borgmester Bo Hansen (S) har sammen med formanden for Svendborg Erhvervsråd Per Nykjær Jensen lavet en videohilsen i stedet for at invitere til den traditionelle nytårskur. Arkivfoto: Tim K. Jensen
Den tilbagevendende tradition, med at invitere byens borgere indenfor på Hotel Svendborg til nytårskur, er i år blevet aflyst grundet corona. I stedet inviterer Bo Hansen med på en køretur, hvor han, sammen med Per Nykjær Jensen, fortæller om de succeser, som Svendborg har opnået eller står overfor.
Annonce

Svendborg: - Vi skulle have været til nytårskur på Hotel Svendborg, men det kan desværre ikke lade sig gøre på grund af coronarestriktioner. Derfor vil jeg gerne tage jer alle sammen med ud og køre en tur.

Sådan indleder borgmester i Svendborg Kommune, Bo Hansen (S), en video, hvor han og formanden for Svendborg Erhvervsråd, Per Nykjær Jensen, primært fremhæver de ting, som er lykkedes eller er i gang med at lykkes for Svendborg.

Seerne bliver taget med på tur rundt i byen i borgmesterens sølvgrå Skoda, hvor turen først går ned på havnen til Nordre Havekaj, hvor der lige nu bygges på livet løs.

- Der skal skyde et nyt SIMAC op, der kommer forhåbentlig et maritimt erhvervshus og så tror jeg i virkeligheden, at det vil være starten på flere spændende byggerier, som kommer til at rumme en blanding af uddannelse og erhverv i det her område, fortæller Bo Hansen i videoen.

Videre fremhæves Frederiksgade og broen mod Frederiksøen som byggeprojekter, der skal løfte byens udtryk og give byen mere liv.

Annonce

Erhvervsliv og nye boliger

Per Nykjær Jensen fremhæver, at den nye DI-analyse - analysen lavet af Dansk Industri der giver indsigt i danske kommuners erhvervsklima - for Svendborg har givet nogle fine resultater.

- Især på information ligger vi fint, og det er vi glade for, siger Per Nykjær Jensen i videoen.

Også Bo Hansen er tilfreds, og fremhæver, at den nyeste DI-analyse har gjort, at Svendborg har rykket sig 24 pladser i den rigtige retning.


Det fortæller historien om, at investorer synes, at Svendborg er et interessant område at placere sine penge i.

Bo Hansen, borgmester i Svendborg Kommune


- Jeg vil frem for alt gerne benytte lejligheden til at sige tak til et erhvervsliv, for jeg synes også det er en kvittering for den indsats, vi som kommune har lavet for frem for alt at få skabt en bedre dialog mellem erhvervsliv og embedsværk, men også erhvervsliv og politikere, siger Bo Hansen i videoen, mens han kører gennem Erhvervsområde Øst-kvarteret.

At man i Svendborg ser byggerier alle steder, ser Bo Hansen som et tegn på, at investorer ser muligheder i byen.

- Det fortæller historien om, at investorer synes, at Svendborg er et interessant område at placere sine penge i. Det kan man simpelthen se overalt i byen. Der bliver virkelig bygget, og der er kraner overalt, siger han i videoen.

Slutteligt glæder både Per Nykjær Jensen og Bo Hansen sig til en hverdag på den anden side af corona-pandemien.

- Jeg vil gerne ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår, og jeg vil glæde mig rigtig meget til, at jeg igen kan være fysisk sammen med jer, siger Bo Hansen i videoen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Et godt og affaldsfattigere 2021

Navne

80 år: Finnebarn blev på Langeland

Annonce