Annonce
Svendborg

Nye vaccinationssteder: Snart kan du blive vaccineret i Stenstrup og Gudme

I midten af april åbner to nye vaccinationssteder i Svendborg Kommune. Foto: Katrine Becher Damkjær
12. og 13. april åbner to nye vaccinationscentre i Stenstrup og Gudme.

Stenstrup/Gudme: Bor du tættere på Stenstrup eller Gudme, end du gør på Svendborg? Skal du snart vaccineres?

Så er der gode nyheder til dig. I midten af april åbner der nemlig to nye vaccinationscentre i Svendborg Kommune. Et i Stenstrup og et i Gudme.

Regionsrådsformand i Region Syddanmark, Stephanie Lose (V), fortæller, at de nye vaccinationscentre åbner for at decentralisere vaccinationsindsatsen.

- Der er rigtig mange, der skal vaccineres, og jeg tror, at de fleste gerne vil have så kort en køretur som overhovedet muligt. Vi har bedt kommunen om at komme med nogle forslag til, hvor de her vaccinationssteder kunne ligge, så vi kunne gøre det så decentralt som muligt, forklarer hun.

Annonce

Begrænsede åbningstider

Den helt store grund til, at det nu kan lade sig gøre at åbne yderligere to vaccinationssteder i kommunen, er, at Region Syddanmark for øjeblikket modtager flere vacciner end tidligere, men dermed ikke sagt, at der kommer til at være åbent 24/7 på de nye vaccinationssteder i Stenstrup og Gudme.

- De kommer måske til at have åbent en gang hver uge eller en gang hver anden uge afhængigt af, hvor mange vacciner vi får, meddeler Stephanie Lose.

Her kan du blive vaccineret i Svendborg Kommune

I Svendborg på adressen Ryttervej 63.

I Stenstrup på adressen Lærkevej 1A. Åbner 12. april.

I Gudme på adressen Stærekærvej 1 (Gudmehallen). Åbner 13. april.

Det betyder altså, at man må være indstillet på, at man kan være nødt til at tage til Svendborg eller Odense, hvis man vil have sin vaccine hurtigst muligt.

- Hvis man gerne vil vaccineres så tæt på som muligt, kan man altså ikke vælge mellem så mange tider, siger Stephanie Lose.

De nye vaccinationssteder åbner henholdsvis 12. april i Stenstrup og 13. april i Gudme.

Annonce
Fyn

Flere tog aflyst på Svendborgbanen

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Flere tog aflyst på Svendborgbanen

Annonce