Annonce
Langeland

Nye tal: 187 uden job

Flere ledige end i måneden før, men markant fald i forhold til året før
Annonce

LANGELAND OG STRYNØ: Ledigheden både steg og faldt i september, afhængigt af hvordan man sammenligner. Der kom seks flere arbejdsløse i forhold til august, men til gengæld var der markant færre ledige i september 2019 i forhold til september 2018. Her var et fald på 15,0 procent.

Det fremgår af den senest tilgængelige statistik, som har været forelagt Beskæftigelses-, Uddannelses- og Integrationsudvalget.

Den aktuelle ledighedsprocent i denne opgørelse var 3,8 procent eller 187 uden job.

Der var 99 ledige mænd og 87 ledige kvinder. Der var blandt mændene sket det største fald i ledigheden, som gik ned med 21,4 procent fra september sidste år til samme måned 2019. Eller i alt 27 personer.

Annonce

Flest mellem 30 og 39 år

Opgørelsen viser, at der i september 2019 var 112 ledige dagpengemodtagere samt 74 ledige jobparate kontanthjælpsmodtagere. I det sidste tal var der også medregnet folk, der modtog integrationsydelse.

På Langeland var der flest ledige i aldersgruppen 30-39 år og færrest arbejdsløse i aldersgruppen 16-24 år.

Det fremgår desuden, at der stadig var flest ledige i industrien og byggefaggruppen. Denne dækker følgende a-kasser: Byggefagene, El-faget, Metal, 3F og NNF.

Grupperne med færrest ledige var Fag og Arbejde (FOA), som blandt andet organiserer sosu-personale, samt hos ledere og tekniske funktionærer og selvstændige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce