Annonce
Langeland

Nye tal: 187 uden job

Flere ledige end i måneden før, men markant fald i forhold til året før

LANGELAND OG STRYNØ: Ledigheden både steg og faldt i september, afhængigt af hvordan man sammenligner. Der kom seks flere arbejdsløse i forhold til august, men til gengæld var der markant færre ledige i september 2019 i forhold til september 2018. Her var et fald på 15,0 procent.

Det fremgår af den senest tilgængelige statistik, som har været forelagt Beskæftigelses-, Uddannelses- og Integrationsudvalget.

Den aktuelle ledighedsprocent i denne opgørelse var 3,8 procent eller 187 uden job.

Der var 99 ledige mænd og 87 ledige kvinder. Der var blandt mændene sket det største fald i ledigheden, som gik ned med 21,4 procent fra september sidste år til samme måned 2019. Eller i alt 27 personer.

Annonce

Flest mellem 30 og 39 år

Opgørelsen viser, at der i september 2019 var 112 ledige dagpengemodtagere samt 74 ledige jobparate kontanthjælpsmodtagere. I det sidste tal var der også medregnet folk, der modtog integrationsydelse.

På Langeland var der flest ledige i aldersgruppen 30-39 år og færrest arbejdsløse i aldersgruppen 16-24 år.

Det fremgår desuden, at der stadig var flest ledige i industrien og byggefaggruppen. Denne dækker følgende a-kasser: Byggefagene, El-faget, Metal, 3F og NNF.

Grupperne med færrest ledige var Fag og Arbejde (FOA), som blandt andet organiserer sosu-personale, samt hos ledere og tekniske funktionærer og selvstændige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Eriksen-skifte giver penge til OB og Middelfart

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Annonce