Annonce
Navne

Nye opgaver og ansvarsområder til Svendborgredaktører

Nyhedsredaktør på Fyns Amts Avis, Hans-Henrik Dyssel (tv), har fået udvidet sine ansvarsområder med andre opgaver og titlen som udviklings- og nyhedsredaktør, mens Caspar Troest Jørgensen er udnævnt til redaktionschef på Fyns Amts Avis. Foto: Katrine Becher Damkjær

Den 1. september er Svendborgredaktør Caspar Troest Jørgensen udnævnt til redaktionschef på Fyns Amts Avis – og fortsætter også i jobbet som Svendborgredaktør.

Caspar Troest Jørgensen blev uddannet journalist fra SDU i 2012 og har hurtigt vist sine ledelsesmæssige evner i journalistikken, så dette skridt ligger helt naturligt i forlængelse af Caspars resultater og ønsker for fremtiden. Caspar bor på Thurø med sin hustru og nu fire børn.

Samtidig får nuværende nyhedsredaktør Hans-Henrik Dyssel udvidet sine ansvarsområder med andre opgaver og titlen som udviklings- og nyhedsredaktør: Hans-Henrik Dyssel har været på Fyns Amts Avis i 16 år, og skal nu stå i spidsen for en række redaktionelle udviklingsprojekter – en del sammen med brugerne. Hans-Henrik bor i Fjellerup på Midtfyn med sin hustru og tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Tietgenprisen 2019 går til en dynamisk mand i spidsen for et driftigt værft

Ærø

Biltrængsel på havnefronten: Ærøexpressen søger om mere bilplads på Marstal Havn

Annonce