Annonce
Langeland

Nye områder på vej: Mere bredbånd på nordlig del af Langeland, hvis der er nok interesse

Sådan så det ud på Langeland i 2018, men en del flere områder er siden kommet med. Arkivgrafik: Mikkel Damsgård Petersen
Annonce

BOTOFTE/STENGADE: Endnu et par områder på Langeland er på vej til at få bredbånd, hvis ellers interessen er til stede. En styregruppe er oprettet til at tage sig af alt det praktiske omkring en bredbåndforbindelse i Botofte og Stengade.

I Botofte handler det om Botoftestrandvej, Tevlesøvej, Pilegårdsvej, Byskovvej og Bukkeskovvej), mens man for Stengades vedkommende har udset sig Stengade Strandvej, Stengade Vej og byskiltet Tranekær til T-krydset Frellesvigvej, Løkkebyvej, Slagterstrædet.

Arbejdsgruppen indkalder til orienteringsmøde søndag den 2. august kl. 10-12 i Borgernes Hus i Tullebølle. Man regner med, at prisen for at komme med for den enkelte husstand vil ligge på 4000-5000 kroner, alt afhængigt af, hvor mange som vil med.

I styregruppen sidder Lars Chr Prytz, Frants Schick, Jannie Pedersen, Simon Heintze, Jan Poulsen, Otto Christensen samt Niels Grønnegaard. Desuden har man hjælp fra Langelands Mobil- og Bredbåndsforening ved Jørgen Jensen og Ejvind Skive.

Der skal ansøges inden den 26. oktober for at få del i statens bredbåndspulje, og man går i gang med det fysiske arbejde i løbet af 2021, hvis der er tilslutning nok.

Styregruppen har været på besøg på mange af de nævnte adresser, og det er ved at være tiden at give en fuldmagt, hvis man ønsker at være med på bredbåndet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce