Annonce
Langeland

Nye Borgerlige klar til Langeland: - Den "nye dreng i klassen"

Samuel Egemose, Nye Borgerlige, Sydfyn. Pressefoto
Annonce

Man kunne den 9. september læse i Øboen  at de forskellige partier på Langeland er ved at ruste sig til kommunalvalget i 2021. Posen er blevet rystet, nye spidskandidater er fundet, og gamle er gravet frem igen. I 2021 melder der sig dog en ny spiller på banen. Alle kender sikkert Nye Borgerlige og deres politik fra medierne. Alle har set partiet, ledet af Pernille Vermund, storme ind i dansk politik og på Christiansborg med en skarp politik og et opgør med den traditionelle "tilbagelænede" måde at føre politik på.

Nu er tiden kommet, hvor vi er klar til at gå skridtet videre og kræve vores plads i det kommunale landskab. På Sydfyn er de fem kommuner- Langeland, Ærø, Svendborg, Assens og Faaborg repræsenteret ved en fælles lokalforening. Dette er sket for at styrke det organisatoriske bagland, men alle lokale beslutninger træffes af lokale underudvalg. Vi arbejder på højtryk for at finde kandidater, men de utålmodige langelændere kan roligt glæde sig - Nye Borgerlige skal nok være klar når valgkampen skydes i gang.

Hvis der sidder medlemmer af partiet, eller nogen, der vil være en del af en fremadstormende bevægelse, er de velkommen til at rette henvendelse til undertegnede. Med disse ord er der kun tilbage at sige, kære lokalpolitikere, kære langelændere... Vi er klar, er i klar ?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Budgetforlig: Politikere ruller ældrebesparelser tilbage og sender millioner til børnene

Annonce