Annonce
Fyn

Nye ansigter i fynske 2. divisionsklubber

Mads Aasgaard (tv.) i aktion i Middelfart-trøjen i en pokalkamp mod Horsens i 2018. Fra næste sæson er Aasgaard en del af Næsby-truppen. Foto: Peter Leth-Larsen
Mads Aasgaard skifter fra Middelfart Boldklub til Næsby Boldklub - og Emil Bergmann bliver ny i målmandsteamet i Middelfart.
Annonce

FODBOLD: Sæsonen i 2. division er netop slut.

Men det betyder ikke, at klubberne er gået på ferie - uden for banen.

Torsdag kunne Sport Fyn fortælle, at Middelfart Boldklub, der sluttede nummer tre i oprykningsspillet, slipper den skudstærke dribler, Mads Aasgaard.

Og nu kan Sport Fyn fortælle, at 26-årige Aasgaard i stedet tørner ud for Næsby Boldklub i den kommende sæson. Næsby reddede sig lige netop igennem sidste sæsons nedrykningsspil.

Offensivspilleren var tidligere i en fremtrædende rolle for Marienlyst.

- Mads er en rigtig dygtig spiller, som passer godt ind i den måde, som vi i Næsby ønsker at spille fodbold på. Han er arbejdsom og dygtig med bolden og dermed en spiller, der kan være med til at diktere tempoet i kampene. Derudover har Mads tidligere vist, at han kan score mål, og det håber vi at se i efterårets kampe, siger Næsby-formand Poul Jørgensen.

Mads Aasgaard blev som ungdomsspiller hentet fra det fynske til FC Midtjyllands akademi, men i den hårde konkurrence på heden, havde han det svært. Marienlyst gav ham chancen, og han blev en stor profil i 2. division med sit giftige venstreben.


Mads er en rigtig dygtig spiller, som passer godt ind i den måde, som vi i Næsby ønsker at spille fodbold på.

Poul Jørgensen, formand for Næsby Boldklub


Fra Marienlyst gik turen altså til Middelfart, hvor en korsbåndsskade imidlertid spændte ben for stabiliteten i karrieren, og nu skal Aasgaard tilbage på sporet efter den lange coronapause.

Næsby manglede i sidste sæson overraskelser i front, og dem er det altså planen, at Mads Aasgaard skal være med til at levere, når han nu går fra kontraktfodbold på Vestfyn til en amatøraftale i Odense.

Annonce

Fra OB til Middelfart

Middelfart Boldklub har meldt flere ændringer i truppen ud efter afslutningen på sæsonen. Fredag kom der så en mere af slagsen.

Den ambitiøse klub på Vestfyn har således skrevet kontrakt med det 18-årige målmandstalent Peter Bergmann. Bergmann kommer til klubben efter et ophold i OB, hvor han senest har været en del af U19-truppen.

Peter Bergmann repræsenterer desuden Færøerne ungdomslandshold, hvor han har spillet fire landskampe.

- Vi har tidligere haft besøg af Peter til vores træning, og han har vist sig rigtigt godt frem. Han er en teknisk stærk målmand, og han er meget parat til at lære. Han skal naturligvis tage springet fra ungdomsfodbold til seniorfodbold, men det vil ske under kyndig vejledning fra målmandstræner Danny Carlsen, og vi er sikre på, at hans udvikling kommer til at gå stærkt, siger Middelfart-direktør Søren Godskesen.

Klubben har dermed sit målmandsteam på plads med Peter Bergmann og Casper Radza.

Fra Peter Bergmann lyder det:

- Jeg er rigtig glad for at komme til Middelfart, som jeg ser som det helt rigtige skridt for mig. Jeg har trænet med holdet et par gange og har fået et rigtigt godt indtryk. Der bliver gået til den i træningspassene, og det vil kun være med til at gøre mig bedre. Jeg var rigtig glad for den
målmandstræning, jeg fik med Danny Carlsen, og det samarbejde glæder jeg mig rigtig meget til.

Der er tale om en toårig kontrakt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Annonce