Annonce
Sport

Nycke Groot bliver boende i Odense

Nycke Groot (tv.) stopper til sommer i Odense Håndbold, men den hollandske stjerne bliver boende i Odense, afslørede hun under interviewet i medielab-området i mediehuset sammen med direktør Lars Peter Hermansen, der kaldte den nyhed for breaking news. - Min krop kan ikke klare håndbolden mere. og lige nu ved, jeg ikke  hvad jeg så skal lave, sagde Groot. Lars Peter Hermansen glædede sig til at se hende fremover i Sydbank Arena, når hun har sluppet håndbolden for denne gang. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Gense hele kårings-udsendelse på en time på fyens.dk og faa.dk. Der er flere interviews med OB's sportschef Michael Hemmingsen, håndboldstjernen Nycke Groot, Odense Håndbolds direktør Lars Peter Hermansen, GOG's sportsdirektør Kasper Jørgensen og anføreren Frederik Clausen, Rabbits-direktør Troels Mortensen og Bulldogs'-ditto Ole Nielsen. Plus naturligvis med vinderne Marcus Birkemose og Søren Kragh Andersen og deres forældre.

------

Normalt ville man have haft besøg af jubilarer efter kåringen af Årets Sportsnavn, men det kunne man af gode grunde ikke i år.  De tre jubilarer er roeren Johnny Bo Wikkelsøe - tidligere Andersen (25 års jubilæum), sejleren Henrik Kold (40 år) og håndboldmålmanden Kay Jørgensen (50 års jubilæum). De vil blive behørigt fejret ved en senere lejlighed.

----

I løbet af ugen er flere af de andre priser blevet uddelt. GOG's ustyrlige maskot, Van GOG, vandt maskotdysten, mens Kerteminde løb med hæderen i kommunedysten efter et spektakulært parti golf. Den Fynske Idrætsforeningspris løb Otterup Håndboldklub med og det blev i håndboldens tegn, da GOG's gamle storskytte Niels Kildelund blev årets frivillige fynske idrætsleder. Endelig var det en meget glad og stolt Victoria Tang fra Rugby Club Odense, som modtog kammeratskabsprisen fra Fynske Bank.

-----

Tobias Aagaard Hansen er nærmest destineret til at blive det næste store cykelnavn på Fyn, og Aagaard var da også en af de fire kandidater i et meget stærkt felt til "Årets Fund på Fyn 2020". I præsentationsvideoen til lørdagens livesending fra kåringen var der desværre kommet et forkert mellemnavn på Tobias. Vi skriver ikke hvilket men slår blot fast, at man vil komme til at høre meget mere til Tobias Aagaard Hansen i de kommende år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Corona-eksperten: Sådan kan vaccinen komme til at ændre din hverdag

Annonce