Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny tradition født: Pejrup Landsbyforening og Forsamlingshus inviterer til nytårskur nummer to

Igen i år er der nytårskur i Pejrup Forsamlingshus. Privatfoto
Annonce

Pejrup: For andet år holder holder Pejrup Landsbyforening og Forsamlingshus nytårskur for byens borgere/medlemmer af foreningen med nytårstale, bobler og kransekage. Det sker fredag 31. januar i forsamlingshuset.

Sidste år mødte beboerne talstærkt op og ønskede godt nytår for hinanden og deres fælles lille dejlige plet - Pejrup.

Sidste år var det Nicolai Garhøj Larsen fra Øhavsmuseet, som efterfølgende holdt foredrag, men i år er der sat musik på plakaten, og der er lagt op til jazzy blues, inciterende ragtime og melodiøs folk.

Duon Faze’n’mir mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå og har høstet anerkendelse for sit indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på nordisk, såvel som amerikansk tonesprog, lyder det i en omtale fra arrangørerne.

Pejrup Landsbyforening tilbyder en platte med pølse og ost, der kan tilkøbes. Man kan dog også “nøjes” med at nyde musikken.

Tilmelding til arrangementet kan ske senest 28. januar til Annette Hansen på mobilnummer 21 39 50 53 eller på pejrupforsamlingshus@gmail.com.

Formanden for Pejrup Landsbyforening og Forsamlingshus, Kamilla Bentsen, glæder sig over, at der bliver skabt nye traditioner i det lille samfund og fortæller, at der er mange nye spændende oplevelser at være en del af i 2020 i Pejrup. Hun opfordrer til, at man holder øje med Pejrups Facebook-side eller hjemmesiden pejrup.dk.

- Der vil både være kendte og mindre kendte, som gæster vores forsamlingshus, men fælles for vores arrangementer - eller skal man sige det modsatte - er, at de er alsidige, så enhver kan finde noget, som passer til ens temperament.

De gode gamle arrangementer som fællesspisning, affaldsindsamling, sankthans og risengrødsspisning første søndag i advent vil stadig være at finde på kalenderen for Pejrup Landsbyforening og Forsamlingshus, fortæller Kamilla Bentsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce