Annonce
Langeland

Ny på lokalredaktionen: 26-årige Christian glæder sig til at møde langelænderne

Langelands-redaktionens nye journalist-praktikant, Christian Moegreen Hjortshøj, glæder sig til at komme rundt på øen og møde langelænderne. Foto: Catrine Madelaire.
26-årig studerende fra SDU er i praktik på Langelands-redaktionen og glæder til at komme rundt på øen.
Annonce

LANGELAND: Christian Moegreen Hjortshøj er et navn, som læserne af dette opslag og af Øboen vil støde på i det kommende halve år. Han er netop begyndt på lokalredaktionen i praktik som led i sin journalistuddannelse på SDU i Odense.

Christian Moegreen Hjortshøj er 26 år og født og opvokset i landsbyen Klarup lidt uden for Aalborg, hvor han blev student på Aalborghus Gymnasium. Han har altid været interesseret i at skrive, og interessen for journalistik blev vakt, da han under et ophold i London arbejdede hos teleselskabet TDC i den tekniske support.

Her oplevede han en dag en dybdegående tv-journalist kontakte en af hans kolleger, som helt uvidende af den daværende ledelse var sat til at sælge "snydeabonnementer". I kort form gik det ud på at lokke folk til at købe mere, end de skulle og kunne bruge, fortæller Christian Moegreen Hjortshøj, hvis interesse for og lyst til journalistik blev vakt.

Han glæder sig til at komme ud at møde langelænderne og er åben for alle slags historier og tips.

Christian Moegreen Hjortshøj skal være på langelands-redaktionen i et halv år, og derefter skal han have et tilsvarende ophold på redaktionen i Svendborg.

De seneste fem år har han boet i Odense, men om en uge flytter han til Svendborg for at være tættere på.

Ellers står musikken Christian Moegreen Hjortshøjs hjerte nær. Især den hårdtslående slags i form af hård rock/metal. Han har tidligere spillet guitar igennem 12 år, men nu gælder det bas i en gruppe med det lidt pudsige navn "Haunted Jazz". Gruppen barsler med et album til næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Gratis madordning i børnehaverne og to millioner til løft i ældreplejen: Nu er Ærøs budget på plads

Annonce