Annonce
Svendborg

Ny mand i spidsen for Skolerne i Oure

Skolerne i Oure har fundet en afløser for Ole Hjorth. Han hedder Jasper Gramkow Mortensen og er hentet i egne rækker. Foto: Christoffer Askman
Jasper Gramkow Mortensen er forstander på Oure Højskole, men træder i stedet et skridt op og får ansvar for alle Skolerne i Oures tre skoler.
Annonce

Oure: Der skal en ny mand i spidsen for Skolerne i Oure Sport & Performance Arts, og der er sat navn på.

Det er således Jasper Gramkow Mortensen, der ved årsskiftet tiltræder en stilling som leder for det hele - altså Oure Højskole, Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium.

Og skoleledelsen har ikke været i pedellens gemmer for at finde den store kikkert i ambitionen om at finde en ny leder.

Jasper Gramkow Mortensen har nemlig været ansat på skolerne i 18 år og er lige nu forstander på Oure Højskole - et job, han skal passe sideløbende med det nye, til der er fundet en ny højskoleforstander.

Han afløser Ole Hjorth, der er en af skolernes grundlæggere og i dag fungerer som seniorkonsulent, og det er sin sag.

- Det er nogle store sko, jeg skal fylde. Men det er en opgave, jeg glæder mig til, siger Jasper Gramkow Mortensen ifølge en pressemeddelelse.

Jasper Gramkow Mortensen kom til Skolerne i Oure i 2002 og trådte ind i ledelsen i 2013, og i pressemeddelelsen sætter han ord på sin opgave.

- Skolerne har gennem mere end 30 år udviklet sig fra at være en god idé, en vision, til i dag at være en af landets mest markante uddannelsesinstitutioner. Alligevel mener jeg, at der stadig er et stort udviklingspotentiale, som jeg glæder mig til at forløse i samarbejde med den øvrige skoleledelse, siger han.

Den nye skoleleder er uddannet folkeskolelærer ved Frederiksberg Seminarium i 1997 og har efteruddannet sig i web-journalistik samt taget en master i projektledelse ved Roskilde Universitetscenter. Han blev forstander på Oure Højskole i 2015, og så har han i øvrigt også en baggrund som musiker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Far og søn i slagsmål i Møllergade

Annonce