Annonce
Fyn

Ny målmand til betrængte SUS Nyborg

21-årige William Asmussen skifter fra ligaklubben TMS Ringsted.
Annonce

HÅNDBOLD: Efter to et halvt år i ligaklubben TMS Ringsted skifter den 21-årige målmand William Asmussen til SUS Nyborg, der slås hårdt i bunden af 1. division for at undgå nedrykning.

21-årige William Asmussen, som dermed har været kollega med den tidligere SUS Nyborg-målmand Frank Mikkelsen, skifter med omgående virkning til det østfynske elitesamarbejde. Han har også kæmpet med målmænd som Mikkel Tønners og Frederik Anderson.

- Jeg har valgt at skifte tll SUS Nyborg, fordi jeg kunne se mig selv i det projekt og det miljø, som de har med mange unge talentfulde spillere. Samtidig er det et step op ad ”divisionsstigen” til 1. division, siger William Asmussen, som senest har vogtet målet for TMS Ringsteds 2. divisionshold.

Den nye SUS Nyborg-målmand, der bor og studerer i Odense, spillede i GOG og Gudme under sit efterskoleophold i Oure, inden han igen vendte hjem til barndomsklubben i Ringsted.

Hans nye klub står overfor spændende opgaver i 1. division i den kommende uge. På lørdag møder SUS Nyborg rækkens nummer tre, HC Midtjylland, og næste onsdag, den 9. december, gælder det lokalopgøret mod HC Odense. Kampene spillede henholdsvis i Ullerslev og Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce