Annonce
Faaborg-Midtfyn

Faaborg får Danmarks måske lækreste lingeributik

Pia Storm glæder sig til åbne Lingeri by Storm i Østergade 28. Foto: Bent Warncke
Faaborgenserne kan godt begynde at glæde sig. Til foråret åbner Danmarks - måske - flotteste lingeri-butik i Østergade.
Annonce

Faaborg: Hvis nogen går og pusler med planer om at genåbne en lingeributik i Faaborg, kan de godt klappe hesten. Den idé er nemlig taget.

Danmarks flotteste lingeributik kommer til at ligge i Faaborg - nærmere betegnet i Østergade 28, hvor Sommergalleriet har holdt til i en årrække.

Hverken mere eller mindre er det er ambitionen og det erklærede mål for ægteparret Pia og Ole Storm, der satser nogle af spareskillingerne på butikken "Lingeri by Storm".

De gør det, fordi de føler sig overbevist om, at det kan lade sig gøre at drive sådan en specialbutik i Faaborg, hvis den har et vist format.

- Vi har været på spion-inspirationstur rundt på Fyn og i Jylland og kigget på en hel del lingeributikker. I Skive fandt vi en, der var rigtig flot, og nu har vi ansat deres stylist og satser på at komme til at matche og helst overgå den, lyder det fra Pia Storm (59), der skal drive butikken.

Med på sidelinjen har hun ægtefællen Ole Storm, der er gået på efterløn efter i en årrække at have arbejdet for Kjaer Group med hovedsæde i Svendborg. Den ansættelse har bevirket, at parret i længere perioder har været udstationeret i blandt andet Afrika, Kuwait og USA. Men nu er de kommet permanent hjem til Faaborg.

Pia Storm er oprindelig uddannet som børnetandplejer og sosuassistent, og hun har arbejdet som sosu i syv år.

- Nogle ville nok vælge at gå på pension i min alder, men det er jeg ikke klar til. Jeg har altid drømt om at få en butik og at blive selvstændig, så nu skal det være, fortæller Pia Storm.

Og hun får hjælp i butikken af en tidligere medarbejder i lingeributikken Tit-Tit Lingeri by Gerlach, der lukkede for et par måneder siden.

Vi har været på spion-inspirationstur rundt på Fyn og i Jylland og kigget på en hel del lingeributikker. I Skive fandt vi en, der var rigtig flot, og nu har vi ansat deres stylist og satser på at komme til at matche og helst overgå den.

Pia Storm, kommende butiksdrivende

Annonce

En happy end

Det er mange år siden, der sidst var rigtig forretning i det 140 kvadratmeter store butikslokale, der ejes af værftsejer Jørgen Ferdinand. Faaborgensere af ældre dato vil huske, at den engang husede Svends Radio. Siden blev den til Røde Kors butik, og de seneste fire år har Sommergalleriet udstillet i lokalerne.

- Men det er et rigtig fint lokale, og vi glæder os til at gå i gang med indretningen, fortæller Pia Storm.

Lejemålet overtager hun per 1. februar 2020 - februar og marts går med at indrette det hele - og til april kommer varelageret.

- Så slut april, start maj åbner butikken, fortæller hun.

På hylderne hos "Lingeri by Storm" vil man ud over det lækre undertøj også finde nattøj, badetøj, morgenkåber og strømper.

- Vi vil gå efter at have et bredt sortiment, der appellerer til både de helt unge og de lidt ældre, fortæller Pia Storm.

- Og så kommer vi selvfølgelig til at lave nogle events. Også nogle hvor det er mændene, der bliver inviteret, fortæller Ole Storm.

Forventningen er, at en lingeributik af den rette kaliber vil kunne trække folk til fra et større opland.

- Vi vil gerne være med til at gøre den del af gågaden mere levende. Der er sket mange gode ting i den ende i de senere år, og vi vil gerne være med til at lave en "happy end", som Ole Storm udtrykker det.

Det bliver Pia Storms butik, men ægtefællen Ole er med på sidelinjen. Foto: Bent Warncke
Annonce
Annonce
Sport

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Lokal redekoordinator om død havørne-familie: - Det er så meningsløst

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Svendborg For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce