Annonce
Erhverv

Ny kreditchef i Rise Sparekasse

Claus Windeløv Rasmussen overtager stillingen som kreditchef i Rise Sparekasse efter Kisser Warming. Foto: Rise Sparekase
Med virkning fra den 1. december har Rise Sparekasse ansat Claus Windeløv Rasmussen som kreditchef. Han afløser Kisser Warming, som går på pension ved udgangen af december

Kreditchef Kisser Warming slutter pr. 31. december sit arbejdsliv i Rise Sparekasse. Hun har haft ansvaret for kreditområdet i Rise Sparekasse siden 2019.

Det skriver Rise Sparekasse i en pressemeddelelse.

- Kisser har haft en sikker hånd på Sparekasses kreditområde og har været med til at opbygge en sund og stærk kreditkultur. Vi er kede af, at Kisser stopper, men takker hende for hendes meget store indsats og ønsker hende god vind fremover, siger sparekassedirektør Bjarne V. Nielsen i pressemeddelelsen.

Annonce

- Efter mere end 43 spændende og udfordrende år i den finansielle branche har jeg valgt at give stafetten videre til yngre kræfter. Jeg ser nu frem til at bruge min tid på andre interesser. Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at sige tusinde tak til kunder, kolleger og samarbejdspartnere for mange gode, inspirerende og udviklende opgaver og oplevelser. Jeg håber alt det bedste for Claus og Rise Sparekasse i fremtiden, siger den afgående kreditchef Kisser Warming.

Som afløser til Kisser Warming har Sparekassen ansat Claus Windeløv Rasmussen. Han kommer fra en stilling som Seniorkreditspecialist fra et større pengeinstituts. Claus’ 17 år lange karriere i finansverdenen startede som privatrådgiver og efterfølgende som erhvervskundechef.

De sidste seks år har han arbejdet som seniorlandbrugsrådgiver og seniorkreditspecialist. Derudover har han en HD i Finansiel Rådgivning og en lederuddannelse.

- Claus har en bred og værdifuld erfaring fra flere forskellige job og uddannelser inden for finansverdenen, hvilket kommer vores kunder i Rise Sparekasse til gode” udtaler Bjarne V. Nielsen.

- Jeg ser frem til at videreføre en sund kreditkultur i en solid og veldrevet sparekasse. Jeg vil bruge min erfaring til at understøtte alle rådgivere i deres kreditvurdering af kunderne – og sammen finde løsninger, til gavn for nuværende og kommende kunder, siger Claus Windeløv Rasmussen i pressemeddelelsen fra sparekassen.

Claus Windeløv Rasmussen er bosat i Odense med sin hustru Hanne og deres tre børn. (pebd)


Annonce
Svendborg For abonnenter

Efter ni år uden fast fødselslæge: Fødeafdelingen i Svendborg scorer sig en rockstjerne af en læge med en klar mission

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Ene mand på toppen: Simon Sophus Nielsen står på mål for en omdiskuteret industri

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Bentes gravpynt forsvinder på mystisk vis fra hendes mands gravsted: Men der er en god forklaring

Langeland

Klumme: Høj hastighed kompenserer ikke for forkert retning

Svendborg

Ingen nye LED-skærme i denne omgang: Politikere vil have formuleret regler for lysreklamer i det offentlige rum

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Sport For abonnenter

Danskerklubben Brentford kan også have et kommercielt motiv - London-klubben har flere motiver til at hente Christian Eriksen

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

REKRUTTERING

IT-branchen har kniven for struben: Vil have fat på flere kvindelige talenter

Faaborg-Midtfyn

45 efterskoleelever smittet, og ski-tur udsat: - Det er et lille Wuhan her hos os

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Ærø For abonnenter

Mens landsholdet kæmper om medaljer, savner de håndboldspillere i Marstal: - Det er lidt demotiverende

Langeland For abonnenter

Se video: Langeland går mod strømmen, og fjernvarmekunder undgår prisbomber - nogle får endda en lavere regning i 2022

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Stærkt med nye film- og skatteuddannelser i Svendborg

Annonce