Annonce
Langeland

Ny forpagter af strandcafé: Man kan tydeligt mærke, at sommeren er begyndt

Sammen med en kammerat er Thomas Henry Begonja ny forpagter af Strandcafeen Hesselbjerg. Foto: Anna Stærbo
Thomas Henry Begonja er ny forpagter af Strandcafeen Hesselbjerg.
Annonce

HESSELBJERG: De første måneder var der stille, men nu er der travlt.

Det er i hvert fald oplevelsen for Thomas Henry Begonja, der er ny forpagter af Strandcafeen Hesselbjerg sammen med en kammerat. Det er første år, de forpagter cafeen.

- Det passede sammen med, at jeg stoppede på mit andet arbejde, og så fik min kammerat og jeg en god idé om at overtage cafeen. Eller jeg fik idéen, og så sendte jeg den til ham. Men han ville gerne have mig med, siger Thomas Henry Begonja.

Nu bor han på campingpladsen i nærheden, indtil sæsonen er slut.

Annonce

Godt flow gennem dagen

Han opdagede Hesselbjerg Strand, da han besøgte den sammen med en borger fra det bosted, han arbejdede på, og han lagde især mærke til den gode badestrand.

- Jeg synes, stranden er fantastisk lækker. Det er dejligt, der er en badebro, og man skal ikke mange meter ud for helt at undgå store sten, siger han.

Strandcafeen har haft åbent siden 1. maj, og efter et par rolige måneder, er det for alvor blevet travlt i cafeen, fortæller han.

- Det er gået som forventet. De to første måneder har været meget stille og rolige med besøg fra de lokale. Men man kan tydeligt mærke, når sommeren rigtig begynder – når folk har fri, og turisterne kommer. Jeg har også hørt fra folk, der bor her, at de aldrig har set så mange mennesker på Langeland, som der er nu. Men vi har et godt flow gennem dagen, så det er sjældent, vi får for travlt, siger Thomas Henry Begonja.

Strandcafeen Hesselbjerg har åben fra klokken 13 til 20, men mellem klokken 20 og 21 kan man stadig købe is.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce