Annonce
Svendborg

Overtager efter Tom Pelle Jensen: Allan Mariager er ny formand for Svendborg Turistforening

Allan Mariager er tidligere varehuschef i Føtex i Svendborg, og han har også tidligere været formand i Svendborg Turistforening. På generalforsamlingen tidligere i februar blev han igen valgt til formand. Han overtager posten efter direktør på Hotel Svendborg, Tom Pelle Jensen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
På turistforeningens årlige generalforsamling 13. februar måtte Tom Pelle Jensen overlade formandsposten til tidligere formand i foreningen Allan Mariager. På samme møde blev der givet grønt lys til det videre arbejde med sammenlægning med Beværterforeningen.
Annonce

Svendborg: 13. februar holdt Svendborg Turistforening sin årlige generalforsamling, og det resulterede i, at foreningen nu har fået ny formand, foruden man fortsætter et arbejde, der gerne skulle resultere i en sammenlægning af turistforeningen og beværterforeningen.

Det fremgår af referatet fra generalforsamlingen, hvor i alt 16 personer deltog.

Vicedirektør i Erhvervshus Fyn, Rasmus Hessum, blev valgt som dirigent på generalforsamlingen, og da den nye bestyrelse skulle vælges, stillede foruden den siddende formand, Tom Pelle Jensen, yderligere to personer op til genvalg: John Haurits og Anders Ulrich.

Derudover opstillede den tidligere formand i foreningen, Allan Mariager, som for år tilbage var varehuschef i Føtex i Svendborg.

Ved konstitueringen endte Allan Mariager med at tage formandsposten, mens Tom Pelle Jensen fik næstformandsposten.

Annonce

Sammenlægning

På generalforsamlingen blev det debatteret, hvorvidt man fortsat skal arbejde på at sammenlægge turistforeningen med beværterforeningen, der formandsmæssigt er tegnet af Lars Aagaard.

Målet med sammenlægningen er, at "stå stærkere" sammen, foruden en sammenlægning vil kunne give administrative besparelser, og håbet er, at det også kan tiltrække nye medlemmer.

Enstemmigt ved håndsoprækning enedes et flertal om, at de to foreninger skal fortsætte med at arbejde hen imod en sammenlægning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce