x
Annonce
Svendborg

Overtager efter Tom Pelle Jensen: Allan Mariager er ny formand for Svendborg Turistforening

Allan Mariager er tidligere varehuschef i Føtex i Svendborg, og han har også tidligere været formand i Svendborg Turistforening. På generalforsamlingen tidligere i februar blev han igen valgt til formand. Han overtager posten efter direktør på Hotel Svendborg, Tom Pelle Jensen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
På turistforeningens årlige generalforsamling 13. februar måtte Tom Pelle Jensen overlade formandsposten til tidligere formand i foreningen Allan Mariager. På samme møde blev der givet grønt lys til det videre arbejde med sammenlægning med Beværterforeningen.

Svendborg: 13. februar holdt Svendborg Turistforening sin årlige generalforsamling, og det resulterede i, at foreningen nu har fået ny formand, foruden man fortsætter et arbejde, der gerne skulle resultere i en sammenlægning af turistforeningen og beværterforeningen.

Det fremgår af referatet fra generalforsamlingen, hvor i alt 16 personer deltog.

Vicedirektør i Erhvervshus Fyn, Rasmus Hessum, blev valgt som dirigent på generalforsamlingen, og da den nye bestyrelse skulle vælges, stillede foruden den siddende formand, Tom Pelle Jensen, yderligere to personer op til genvalg: John Haurits og Anders Ulrich.

Derudover opstillede den tidligere formand i foreningen, Allan Mariager, som for år tilbage var varehuschef i Føtex i Svendborg.

Ved konstitueringen endte Allan Mariager med at tage formandsposten, mens Tom Pelle Jensen fik næstformandsposten.

Annonce

Sammenlægning

På generalforsamlingen blev det debatteret, hvorvidt man fortsat skal arbejde på at sammenlægge turistforeningen med beværterforeningen, der formandsmæssigt er tegnet af Lars Aagaard.

Målet med sammenlægningen er, at "stå stærkere" sammen, foruden en sammenlægning vil kunne give administrative besparelser, og håbet er, at det også kan tiltrække nye medlemmer.

Enstemmigt ved håndsoprækning enedes et flertal om, at de to foreninger skal fortsætte med at arbejde hen imod en sammenlægning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Min Mening: Hvor går grænsen?

Læserbrev

Debat: Danmark længe leve

Jeg har altid været taknemmelig og stolt over at være født i Danmark. Som pensionist i ”risikoalderen” er min taknemmelighed blevet forstærket i denne alvorlige coronatid. Efter udbringning af et ”leve” er der tradition for, at et ”hurra” følger efter. Et ”hurra” betyder, at man giver udtryk for ”hyldest /begejstring” . Efter min mening er der netop i dagens Danmark god mening i at udbringe adskillige ”hurra'er”. Først og fremmest til regeringen med statsministeren, finansministeren og sundhedsministeren i spidsen. De trådte i karakter med en meget hurtig indgriben - såvel for sundheden sundheden som med økonomiske tiltag. I samme forbindelse skal også roses det samlede folketing, som fra yderste venstre til yderste højre har udvist stor ansvarlighed. Det er demokrati og solidaritet i bedste danske forstand. ”Hurra” sendes også til de dygtige og ansvarlige personer vi lige pludselig har fået kendskab til via TV og presse. Fra Sundhedsstyrelsen, myndighederne, faglige organisationer, arbejdsgivere og medarbejdere. Repræsentanter fra stat, regioner og kommuner. Jeg er dybt imponeret af deres viden, energi og samfundssind. Jeg føler mig tryg ved at se – og ikke mindst at lytte til - og efterleve de anbefalinger, vi alle modtager. Sidst et kæmpe ”hurra” til de mennesker, der befinder sig i den såkaldte ”frontlinje”. Mennesker, der udfører et arbejde, som er vigtig for, at så mange som muligt kommer igennem krisen i god behold. Jeg tænker ikke mindst på området sundhed og pleje. Også medarbejdere inden for transport, ”nødvendig” butiksåbning og medie verdenen fortjener ros, - og det samme til de selvstændige og virksomheder, som udviser kreativitet med produktudvikling og nye tiltag for at fastholde sine medarbejdere. Omsorgen for hinanden er stor – frivillige ”tilbyder” sig i stort antal, og jeg er sikker på, at vi kan overføre mange af de udfordringer, vi udsættes for i disse uger til noget positivt, når vi har fået bugt med denne grimme coronavirus. Inden længe vil der komme meninger om mange af de initiativer, der er igangsat, set fra ”bagklogskabens klare lys”. Jeg er sikker på, det ikke vil ændre på min respekt for de forhold, jeg har beskrevet. God påske. Og til alle unge og gamle: Lad os vise sammenhold ved at holde afstand.

Annonce