Annonce
Svendborg

Ny DI-direktør besøgte MacBaren i Svendborg

På billedet mærker administrerende direktør i DI, Lars Sandahl Sørensen, på tobaksvarerne sammen med administrerende direktør på MacBaren Tobacco Company Jarl Rigner Freiesleben. PR foto
Annonce

Svendborg: Dansk Industris (DI) ny administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen har besøgt regionalforeningen DI Fyn, der repræsenterer 825 virksomheder på Fyn, hvor af 106 ligger i Svendborg Kommune. På virksomheden i Svendborg, MacBaren Tobacco Company, mødtes han med DI Fyns bestyrelse for at høre om visioner og problemer for det fynske erhvervsliv – og ikke mindst for at møde sine medlemmer.

- Det er inspirerende at komme til Fyn. Der er rigtig mange spændende virksomheder i området. Der har generelt været fremgang for dansk erhvervsliv i de senere år, men på Fyn er det gået ekstra stærkt – det er imponerende.

- Min og DI’s opgave er skabe værdi for virksomhederne, så de kan skabe værdi og velfærd for samfundet – både lokalt i Svendborg, regionalt på Fyn og nationalt. Så jeg har med stor interesse lyttet til virksomhedernes fokusområder og udfordringer. Det tager jeg med mig i arbejdet fremover, udtaler siger Lars Sandahl Sørensen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce