Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny butik deler vandene: Overvældende interesse for ny sexdukke-forretning

René Jansen står er den ene halvdel bag Sex Doll World, som snart åbner showroom i Østergade 33. Foto: Maria Retoft Pedersen
René Jansen er begejstret over modtagelsen af hans og kompagnonens nye forretningskoncept sex-doll-world.dk. Åbningsdag for showroomet i Østergade 33 ligger endnu ikke fast.

Faaborg: Snakken er gået i den lille købstad, siden det blev offentliggjort, hvad det er, der sker bag papiret for ruderne i Østergade 33. Her åbner showroom for webshoppen sex-doll-world.dk, som René Jansen og Simon Madsen, står bag. De to iværksættere er blevet grebet af det potentiale, de ser i markedet for sexdukker. Hos Sex Doll World kan man købe forskellige sexdukker - både kvindelige og mandlige - og René Jansen forventer sig meget af udlejningsdelen, hvor man kan leje en dukke i 24 timer.

- Modtagelsen af vores koncept har været fuldstændig overvældende. Især på Facebook. Rigtig mange har været positive overfor det. Der er selvfølgelig også nogen, der har været skeptiske eller syntes, det var en mindre god idé, at vi skulle ligge i Faaborgs gågade. Og det er de jo i deres gode ret til. Jeg er glad for, at langt hovedparten støtter op, siger han.

Det spørgsmål, der har fyldt allermest, har været, hvordan dukkerne rengøres efter brug.

- Det gør vi meget ud af at fortælle på vores hjemmeside, og vi har brugt endnu mere tid på det nu. Dukkerne bliver spulet, tørret og behandlet med UV-lys i alle kropsåbninger i mindst 36 timer. Det er langt skudt over målet i forhold til, hvad der er nødvendigt, men der skal absolut ingen tvivl være om, at alle dukker er fuldstændig sterile, når de forlader butikken her, siger René Jansen.

I den forgangne uge modtog han dukkerne "Safran" og "Liv", som er to ud af de ni udlejningsdukker. Dukkerne strandede i tolden på vej fra Kina til Faaborg på grund af corona-krisen, og de sidste er i skrivende stund endnu ikke landet i Faaborg. Men når alt er klart, åbner showroomet i Østergade 33, hvor potentielle købere kan se dukkerne nærmere an.

På hjemmesiden er skrevet en tekst om hver af udlejningsdukkerne. Her kan man blandt andet læse, at Liv - som ses her på billedet - er 26 år gammel og lidt af en badenymfe. - Det har vi gjort for at give dukkerne et strøg af menneskelighed. Jeg håber, at vi er sluppet afsted med at skrive teksterne med et glimt i øjet, siger René Jansen. Foto: Maria Retoft Pedersen

Vil ikke gemmes væk

Faaborgenserne behøver ikke at frygte, at den nederste ende af Østergade bliver alt for lummer, siger René Jansen.

- Man vil kunne se dukkerne i udstillingsvinduet, men af æstetiske grunde vil de have tøj på. Der skal være noget at undre sig over, og noget at være nysgerrig efter. Så det bliver meget tækkeligt og meget pænt at se på ude fra gaden. Ikke meget anderledes end mannequindukker i en tøjbutik, siger René Jansen og tilføjer, at det dog har været vigtigt for dem, at showroomet var synligt i byen.

- Det ér en udfordrende idé at placere os midt i gågaden, men folk skal se showroomet. Også dem, der ikke aner, at den slags her eksisterer. Vi har brugt mange timer på at diskutere etik og moral i det her, og vi synes, vi har fundet frem til en god løsning. Der kommer jo ingen folk forbi, hvis vi lå ude i industrikvarteret. Vi vil ikke gemmes væk, siger han.

René Jansen driver Faaborg-Midtfyns IT, og det fortsætter han med ved siden af sin nye forretning.

- Men det er klart, at jeg håber, det her bliver en ligeså stor eller måske større succes. Vi oplever allerede stor interesse for vores website, og Danmark, Norge og Sverige er vores primære afsætningsområde. Planen er, at vores side på sigt skal internationaliseres, siger René Jansen.

Liv og Safran er de to første dukker, der er kommet til Faaborg fra Kina. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce
Svendborg For abonnenter

Reaktioner på ny multiarena i Svendborg: Stor begejstring, men politiker er skeptisk

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Efter kraftig opfordring fra politiet: Ny parkeringsplan kan sende p-vagter tilbage på gaden

Svendborg For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Svendborg

To mænd dømt og udvist af landet for tyveri af spiritus: SuperBrugsen i Skårup oplever flere, der snupper de dyre flasker

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Intet er sket med faldefærdig bygning, selvom deadline blev overskredet for en måned siden: - Skal vi komme til skade eller miste livet, før nogen gør noget?

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Ærø

Mek Peks far og søn projekt er efter ti år endelig lykkes

Sport For abonnenter

Svendborg-Oure FA er i 3. division - nu falder afgørelserne i Danmarksserien

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Greven Michael Ahlefeldt folder sig ud i neon: - Hvis jeg ikke havde været landmand og ejer af Egeskov, så havde jeg valgt kunsten

Svendborg

Mads og Signe vågnede til lyden af knust glas midt om natten: - Pludselig stod der en fremmed mand i naboens have

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Sport For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Multiarena i Svendborg kan sikre, at vi ikke længere skal være underdogs

Livsstil For abonnenter

Michael Ahlefeldt laver kunst i neon: - Jeg blotter mig med det her

Faaborg-Midtfyn

Endnu en investering er på vej: Steensgaard vil gerne købe mere jord

Annonce