Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny butik deler vandene: Overvældende interesse for ny sexdukke-forretning

René Jansen står er den ene halvdel bag Sex Doll World, som snart åbner showroom i Østergade 33. Foto: Maria Retoft Pedersen
René Jansen er begejstret over modtagelsen af hans og kompagnonens nye forretningskoncept sex-doll-world.dk. Åbningsdag for showroomet i Østergade 33 ligger endnu ikke fast.

Faaborg: Snakken er gået i den lille købstad, siden det blev offentliggjort, hvad det er, der sker bag papiret for ruderne i Østergade 33. Her åbner showroom for webshoppen sex-doll-world.dk, som René Jansen og Simon Madsen, står bag. De to iværksættere er blevet grebet af det potentiale, de ser i markedet for sexdukker. Hos Sex Doll World kan man købe forskellige sexdukker - både kvindelige og mandlige - og René Jansen forventer sig meget af udlejningsdelen, hvor man kan leje en dukke i 24 timer.

- Modtagelsen af vores koncept har været fuldstændig overvældende. Især på Facebook. Rigtig mange har været positive overfor det. Der er selvfølgelig også nogen, der har været skeptiske eller syntes, det var en mindre god idé, at vi skulle ligge i Faaborgs gågade. Og det er de jo i deres gode ret til. Jeg er glad for, at langt hovedparten støtter op, siger han.

Det spørgsmål, der har fyldt allermest, har været, hvordan dukkerne rengøres efter brug.

- Det gør vi meget ud af at fortælle på vores hjemmeside, og vi har brugt endnu mere tid på det nu. Dukkerne bliver spulet, tørret og behandlet med UV-lys i alle kropsåbninger i mindst 36 timer. Det er langt skudt over målet i forhold til, hvad der er nødvendigt, men der skal absolut ingen tvivl være om, at alle dukker er fuldstændig sterile, når de forlader butikken her, siger René Jansen.

I den forgangne uge modtog han dukkerne "Safran" og "Liv", som er to ud af de ni udlejningsdukker. Dukkerne strandede i tolden på vej fra Kina til Faaborg på grund af corona-krisen, og de sidste er i skrivende stund endnu ikke landet i Faaborg. Men når alt er klart, åbner showroomet i Østergade 33, hvor potentielle købere kan se dukkerne nærmere an.

På hjemmesiden er skrevet en tekst om hver af udlejningsdukkerne. Her kan man blandt andet læse, at Liv - som ses her på billedet - er 26 år gammel og lidt af en badenymfe. - Det har vi gjort for at give dukkerne et strøg af menneskelighed. Jeg håber, at vi er sluppet afsted med at skrive teksterne med et glimt i øjet, siger René Jansen. Foto: Maria Retoft Pedersen

Vil ikke gemmes væk

Faaborgenserne behøver ikke at frygte, at den nederste ende af Østergade bliver alt for lummer, siger René Jansen.

- Man vil kunne se dukkerne i udstillingsvinduet, men af æstetiske grunde vil de have tøj på. Der skal være noget at undre sig over, og noget at være nysgerrig efter. Så det bliver meget tækkeligt og meget pænt at se på ude fra gaden. Ikke meget anderledes end mannequindukker i en tøjbutik, siger René Jansen og tilføjer, at det dog har været vigtigt for dem, at showroomet var synligt i byen.

- Det ér en udfordrende idé at placere os midt i gågaden, men folk skal se showroomet. Også dem, der ikke aner, at den slags her eksisterer. Vi har brugt mange timer på at diskutere etik og moral i det her, og vi synes, vi har fundet frem til en god løsning. Der kommer jo ingen folk forbi, hvis vi lå ude i industrikvarteret. Vi vil ikke gemmes væk, siger han.

René Jansen driver Faaborg-Midtfyns IT, og det fortsætter han med ved siden af sin nye forretning.

- Men det er klart, at jeg håber, det her bliver en ligeså stor eller måske større succes. Vi oplever allerede stor interesse for vores website, og Danmark, Norge og Sverige er vores primære afsætningsområde. Planen er, at vores side på sigt skal internationaliseres, siger René Jansen.

Liv og Safran er de to første dukker, der er kommet til Faaborg fra Kina. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce
Svendborg For abonnenter

Pludselig kan Roberts verden vælte: Pårørende til psykisk sårbare efterspørger akuttilbud

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Som 14-årig fandt Teddy ud af, at han var homoseksuel: - Jeg vidste ikke, hvad bøsse betød

Erhverv For abonnenter

Martin fra Svendborg satte en dåse tun til salg for 35 kroner: Den blev solgt - nu lever han af det

Sport

Med video-analyse: GOG's vanvittige comeback - fra nede i sækken til to sekunder fra sejr

Navne For abonnenter

Scandinavian Star-katastrofen: Kristina Siig står i spidsen for den sidste undersøgelse

For abonnenter

Anmeldelse: Føj for nogle ækle nisser på Netflix

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Midtfynsk tatovør taler ud om årelangt seksuelt overgreb: - Det kan ske for alle

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Faaborg-Midtfyn

Se billeder og video: Julemanden kom sejlende for at sætte strøm til julestemningen i Faaborg

Svendborg

Uenighed om nyt plejecenter: Udvalgsformand forundret over forslag til placering

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Debat

Weekendklumme: Hvor skal du hen på din næste skiferie?

Ærø For abonnenter

Elever i Marstal bygger bænke og en gris ud af træ: - Vi har lært, at man ikke skal give op

Svendborg

Dagens sydfynske coronatal: Langeland nærmer sig lokale tiltag med incidens på over 400

Annonce