Annonce
Sport

Nu rammer corona-udsættelserne også ligaen: Odense Håndbolds kamp mod Skanderborg udskydes

Odense Håndbold har på nuværende tidspunkt ingen tilfælde med Covid-19 i truppen - den seneste var Althea Reinhardt, men hun er allerede ovenpå igen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Odense Håndbodl kommer ikke i aktion i kvindeligaens 16. spillerunde, da onsdagens modstander Skanderborg Håndbold er ramt af corona-smitte - noget der ærgrer den fynske trup.

HÅNDBOLD: I december fik corona-smitten godt fat i håndboldherrernes liga trupper, hvilket gav flere udsættelser på kampe - i samme periode var der pause i kvindeligaen, da der blev spillet slutrunde i Spanien.

Den 2. januar startede kvindeligaen op igen - men desværre har smitten nu også ramt ligaen, og det betyder udsættelser.

For Odense Håndbold betyder det, at kampen onsdag mod Skanderborg Håndbold er udsat, da den jyske trup er ramt af Covid-19.

Annonce

- Det er meget ærgerligt, at vi må udskyde den her kamp, men lige nu er der også bare en tendens i samfundet, som er større end sporten - og vi gøre bare alt, hvad vi kan for at beskytte os selv mod smitte, fortæller Odense Håndbolds assistenttræner Kristian Danielsen.

Skanderborg Håndbold er dog ikke det eneste hold, som er ramt - tirsdag kom det frem, at også Team Esbjerg er ramt af smitte, og dermed har måtte udsætte deres kamp onsdag mod København Håndbold.

Tætpakket kalender

Udsættelsen af kampen gør, at den skal placeres et nyt sted i kalenderen - men det kan blive svært ifølge Kristian Danielsen:

- Begge hold har allerede en tætpakket kalender, og derfor kan kampen næsten kun placeres på et ikke så godt tidspunk - men vi må forsøge at finde en dato, som er mindst muligt "generende" for begge hold.

Ud over ærgrelsen ovenpå en udsat kamp, ærgrer Odense Håndbold sig også over, at holdet ikke får de ekstra kampminutter inden en vigtig Champions League kamp søndag.

- Med al ære og respekt for Skanderborg Håndbold, så havde vi håbet på en kamp, hvor vi kunne spille seks mod seks, og altså få en kampsituation. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er ved at spille Trine Knudsen og Larissa Nusser ind i playmaker-rollen ovenpå Mia Rejs skade, fortæller Kristian Danielsen og tilføjer:

- Nu får vi nogle ekstra træninger, og det er også en god ting, for dem er der ikke mange af i et så tæt pakket kampprogram, men det havde været fedt med en kamp, så vi kunne udvikle vores spil.

Annonce

Skavanker og skader

Odense Håndbold er ramt af flere skader og skavanker - og det har givet holdets sundhedsstab massere at tage sig til, fortæller Kristian Danielsen:

- Der er altid en masse skavanker ovenpå en slutrunde, og med de skader som vi ellers har på holdet, så har det været en travl periode for vores sundhedsstab - det er altid en hård periode ovenpå en slutrunde, de så vi også sidste år.

Af længerevarende skader har holdet Mia Rej ude, som blev skade i knæet under slutrunden - men her kunne Kristian Danielsen fortælle at der er fremgang.

Lois Abbingh har også været ude, og selvom hun på det seneste har været på banen for holdet, har det været begrænset - men også her er der positive tendenser. Ayaka Ikehara har været ude med en fiber, men begynder også så småt om en uges tid, lød det fra assistenttræneren.

Odense Håndbolds næste kamp er søndag, hvor holdet skal spille mod Krim Mercator Ljubljana - en vigtig kamp for Odense Håndbold. Holdets næste ligakamp er den 19. januar, hvor Odense gæster Ringkøbing Håndbold.

Annonce
Navne For abonnenter

Ene mand på toppen: Simon Sophus Nielsen står på mål for en omdiskuteret industri

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Bentes gravpynt forsvinder på mystisk vis fra hendes mands gravsted: Men der er en god forklaring

Langeland For abonnenter

Se video: Langeland går mod strømmen, og fjernvarmekunder undgår prisbomber - nogle får endda en lavere regning i 2022

Debat

Læserbrev: Vækst er ikke en lige linje

Sport For abonnenter

Danskerklubben Brentford kan også have et kommercielt motiv - London-klubben har flere motiver til at hente Christian Eriksen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Ærø For abonnenter

Mens landsholdet kæmper om medaljer, savner de håndboldspillere i Marstal: - Det er lidt demotiverende

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Sport For abonnenter

Første pift af fodbold-foråret - Svendborg-Oure FA mønstrede talstærk trup til kampene under bøgene

Faaborg-Midtfyn

45 efterskoleelever smittet, og ski-tur udsat: - Det er et lille Wuhan her hos os

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Stærkt med nye film- og skatteuddannelser i Svendborg

Ærø For abonnenter

Se video: Ærøskøbing Vandværk graver 43 meter ned i jorden efter mere og bedre vand

Svendborg

Planen var at vente på ophævede restriktioner: Nu genåbner Torvecaféen alligevel

Annonce