Annonce
Sport

Nu kan Pytlick i ro og mag nyde udsigten: Sønderjyske fyrer fynsk træner-ikon før tid

Det er ikke altid, at mottoet "smil til verden, og den smiler til dig" gælder i tohåndbold. Her ses en yderst betænkelig Pytlick under den nylige match mod GOK, hvor hans søn Simon Pytlick gør store fremskridt. Bag Pytlick lægger spillerne den evige taber-grimasse hen mod slutningen af en åbenlyst tabt match. Nu får de et nyt alibi i form af en ny træner. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Sønderjyske valgte at stoppe samarbejdet med Jan Pytlick før tid, nu hvor Ligaholdet var røget under slutspils-stregen. Pytlick vil nu overveje fremtiden.

HÅNDBOLD: Den renommerede fynske træner Jan Pytlick, 54, kan nu - og i første omgang - sætte sig hjem i villaen i Grasten - og nyde udsigten over det evigt bølgende og glimtende Thurø Sund.

Pytlick slipper for de strabadserende ture til Sønderborg, nu hvor han er blevet fyret i Liga-klubben. Pytlick bebudede allerede tidligere på efteråret, at han ønskede at stoppe som træner på topplan med virkning fra sommeren 2020.

Sønderjyske annoncerede for nogle uger siden, at den kendte håndbold-skikkelse Klavs Bruun-Jørgensen skulle være Pytlicks afløser, og som det så ofte sker i den slags forløb, skal der ikke meget til, før sådan en beslutning udmøntes allerede flere måneder før tid - så snart den mindste modgang viser sig på vinylen.

Annonce

Pytlick og klubben indgik fredag en aftale om, at samarbejdet straks blev stoppet.

- Der er ingen tvivl om, at jeg har ønsket at udføre mit job helt som aftalt frem til sommeren 2022. Men jeg har samtidig respekt for, at klubbens ledelse har truffet beslutningen om at afslutte samarbejdet nu. Det er ledelsens opgave at gøre hvad den vurderer, der er bedst for projektet.

- Jeg har den største sympati for spillere, ledere og andre i og omkring Sønderjydske og kan kun understrege, at Jeg har været utrolig glad for min tid i klubben, siger Pytlick.

Vil slappe af

Pytlick tilføjer, at han nu vil fokusere på familien og bruge tiden frem mod nytår til at slappe af og derefter overveje, hvad der i fremtiden skal ske å jobfronten.

- Jeg vil både overveje mine muligheder inden for håndbold og er samtidig åben over for jobs i erhvervslivet, hvor jeg kan bruge mine mange års erfaring med ledelse, tilføjede Pytlick i pressemeddelelsen.

Pytlicks helt store bedrifter var de to OL-guldmedaljer i 2000 og 2004. og det blev til to gange EM-sølv - i 1998 og 2004. Pytlick har også været træner for GOG's og Odense Håndbold med både glæder og skuffelser, men kan nu i første omgang få tid til at finpolere pokalskabet og gøre status.

Annonce
Langeland For abonnenter

Forslag om statslig lånegaranti på huskøb: - Det er et godt skridt på vejen, men det gælder ikke erhvervsdrivende

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Aftale om støjskærm endeligt på plads: Forventes færdig i 2023

Ærø For abonnenter

Dyr dame: Ellen er 40 millioner dyrere end planlagt

Sport

OB har den ene støvle i pokalsemifinalen

Svendborg

Solouheld i Svendborg: Politi og beredskab massivt til stede

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Langeland For abonnenter

Her er ugens bolighandler på Langeland

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Sport

Imponerende fynsk fremmøde trods kamp på frysepunktet: 800 OB-fans hyldede holdet og Høgh'en

Faaborg-Midtfyn

Bentes brunsvigere blev et stort hit: Men nu er det slut - bageri lukker ned efter 26 år

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Debat

Klumme: Der er håb derude

Sport For abonnenter

Søndagsnavne med flere folk fra Hall of Fame i Ådalen og italiensk glæde over Christian Eriksens optræden samme sted

Sport

Svendborg Rabbits sejrer ovenpå corona-nedtur: - Jeg skal ikke lægge skjul på, at det ikke blev den kamp, vi havde håbet

Annonce