Annonce
Fyn

Nu kan du leje Lindøs gamle domicil - prisen er en lille million om året

Det er den karakteristiske kontorbygning til højre for Odins Bro, man kan rykke ind i nu. Den rummer blandt andet mere end 1000 kvadratmeter kontorer. Arkivfoto: Michael Bager
For en lille million kroner om året kan man leje den karakteristiske bygning ved Odins Bro
Annonce

Godt 1000 kvadratmeter kontorer, en terrasse på 182 kvadratmeter, garage, værksted og omklædningsfaciliteter på den solide side af 400 kvadratmeter og dertil en beliggenhed med naboskab til Odins Bro og udsyn til Odense Kanal.

Lindø port of Odense lever af at udleje arealer og udlejer nu sit gamle kontordomicil på Noatunvej til en husleje på en lille million kroner om året for den karakteristiske bygning, der ligger direkte ved Odins Bro og Ring 3.

- Det er en speciel og fantastisk bygning med fantastiske faciliteter, der er lige til at flytte ind i. Det hele står klar til en potentiel lejer, og vi går efter én lejer - det giver mest mening for os. Vi skal ikke til at styre et kontorhotel med mange små lejere, det er ikke det, vi er gode til, og vi skal holde os til at gøre det, vi er gode til, siger Ole Haugsted Jørgensen, salg- og marketingchef på Lindø port of Odense.

Ejendommen indeholder i stuen mødefaciliteter og og kantine med udgang til en stor terrasse - 182 kvadratmeter - samt mere end 400 kvadratmeter garage og værksted. Tager man elevatoren til 2. sal, er her flere mødelokaler og udgang til endnu to terrasser.


Vi går efter én lejer - det er det, der giver mest mening for os.

Ole Haugsted Jørgensen, salg- og marketingchef Lindø port of Odense


Ole Haugsted Jørgensen mener, at den karakteristiske bygning snildt kan bruges til andet end kontorlejemål.

- Den kan anvendes som attraktivt kontorlejemål, men i kraft af ejendommens andre faciliteter har den også muligheder inden for andre typer erhverv, mener han.

Lindø port of Odense har bedt EDC Erhverv Poul Erik Bech finde en lejer til de sammenlagt 1489 kvadratmeter, der er tilrådighed for en husleje på 973.000 kroner om året. Et enkelt rum beholder Lindø port of Odense - det er lokalet til brovagten, som holder øje med og åbner og lukker Odins Bro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

Annonce