Annonce
Fyn

Nu har OB tvivl om Emmanuel Sabbi

Emmanuel Sabbi forlod lørdags-træningen ved Falen og  tog tilbage til Superliga-huset i Ådalen. Her er han i en tidligere kamp mod Vejles Malte Amundsen . (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB's stærke amerikanske angrebs-es måtte forlade den sidste træning før opgøret mod topholdet Sønderjyske. Max Fenger er ude.
Annonce

Fodbold: OB's amerikanske offensive es, Emmanuel Sabbi, stod længe og talte i regn og rusk på banen ved Falen med klub-fysioterapeut Thomas Almestrand, mens de andre gik over til småspil.

Træner Jakob Michelsen fulgte interesseret samtalen, der endte med, at Sabbi blev sendt hjem til Superliga-huset i Ådalen efter at have taget sig et par gange til baglår/baldeområdet i højre side.

Derfor må der nu være en form for tvivl om amerikanerens mulighed for at være med i startopstillingen, når OB søndag kl. 14.00 får besøg af Superligaens tophold Sønderjyske.

- Kasper Larsen og Emmanuel Sabbi træner indenfor i dag. Max Fenger er skadet og kommer ikke med i weekenden. Tarik Ibrahimagic, Mart Lieder og Alexander Juel Andersen er heller ikke at finde i truppen, sagde OB-træner Jakob Michelsen efter den afsluttende træning lørdag formiddag.

Christian Vestergaard spiller lørdag for U19-holdet i Haderslev sine første minutter efter måneders fravær på grund af en alvorlig knæskade - også Daniel Obbekjær og Rasmus Nissen var med i Haderslev mod Sønderjyskes U19-hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Minister om møgsager, mink og #metoo: Og om et huskøb, der bringer hende tættere på Sydfyn

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Svendborg

Coronavirus, minkaflivninger og et nyt hus på Thurø: Se hele interviewet med forsvarsminister Trine Bramsen

Annonce