Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nu har du chancen: Kom på Ravnsborg-fotoshoot med Lyngvild – og støt et godt formål

Mere end 85.000 gæster besøgte udstillingen "Kongerækken med Jim Lyngvild" på Koldinghus. Til marts rykker udstillingen ind på Kronborg Slot i en specialdesignet udgave. Pressefoto
Beløbet, der bliver hentet hjem ved auktionen, går til Danmarks Indsamlingen 2021.

Faaborg-Midtfyn: Faaborg-Midtfyn Kommune er igen i år med, når hele Danmark sammen med DR og 12 humanitære organisationer samler ind til Danmarks Indsamlingen. I år går de indsamlede midler til at hjælpe børn rundt om i verden, der på den ene eller anden måde er ramt af coronakrisen.

Det kan fx være børn, der ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen, eller børn, der lider af sult eller fejlernæring, fordi deres familie ikke længere kan forsørge dem.

Faaborg-Midtfyn Kommune sætter igen i år en særlig Faaborg-Midtfyn-oplevelse på auktion, hvor alle pengene går til indsamlingen.

Kommunen har indgået et partnerskab med fotograf, designer mm. Jim Lyngvild, der udbyder en fotooptagelse for to personer på hans vikingeborg Ravnsborg i Haagerup. Her vil de to personer blev stylet og fotograferet i nogle af de royale klæder, Lyngvild har designet til udstillingen.

De deltagende vil naturligvis få adgang til billederne efterfølgende.

Sidste år indsamlede Faaborg-Midtfyn Kommune via et krydstogt i Det Sydfynske Øhav over 22.000 kroner til det gode formål.

Året før bortauktionerede Faaborg-Midtfyn en snorkeltur i Det Sydfynske Øhav og madlavning med en kok fra Falsled Kro. Oplevelsen opnåede årets højeste hammerslag på 20.213 kroner og løb dermed  med "Danmark på Auktion"-prisen.

Man kan byde på oplevelsen hos Jim Lyngvild på Lauritz.com frem til 6. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Aflyst boligmesse blev startskuddet for et år med corona på Sydfyn: Da han tændte telefonen, var verden på den anden ende

Annonce