Annonce
Fyn

Nu er det tid til ferie: OB fik længere pause før træningsstart og testkampe

OB's Oliver Lund bliver skadet og må skiftes ud i onsdagens kamp i Aarhus. Lund blev ramt hårdt i hovedet af en bold og havde flere barske dueller og trænger i den grad til ferien, før hele Superliga-rumlen starter forfra midt i september. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
OB overvejer rette tidspunkt for træningstart og derefter testkampe op til den nye sæson, der indledes midt i september.
Annonce

Fodbold: Et halvt døgn efter nederlaget i playoff-finalen om en Europa League-plads blev der gjort status i Ådalen, hvor spillerne og trænerstaben var samlet, og derefter kunne spillerne sendes hjem til en givet tiltrængt pause efter nogle turbulente måneder - inklusive udsættelser af turneringen, forskudt turnering og til sidst to gange to playoff-kampe mod Randers og Horsens og finalen mod AGF.

Superligaen indledes søndag den 13. september, og det vil sige om lidt over seks uger, og i det interval skal spillerne nå at holde en passende ferie og derefter have et passende antal dage og uger til forberedelsen til den nye sæson.

Der bliver dog lidt mere fleksibilitet, nu hvor OB ikke nåede med i kvalifikationskampene til Europa League, hvor kvalifikationskampene til gruppespillet indledes den 20. august. Det ville have betydet en meget kort ferie til OB-truppen.

OB har dog endnu ikke besluttet, hvornår spillerne skal indlede træningen til den nye sæson, og på samme vis skal man lige have fastnaglet træningskampene før den nye sæson, fordi det hele var usikkert, så længe resultat fra kampen onsdag aften i Aarhus ikke forelå.

- Spillerne går på ferie i dag, men vi har ikke helt lagt træningsstart og programmet for træningskampe fast. Det melder vi ud snarest, så snart det hele er klar, siger OB's medie– og kommunikationsansvarlige, Thomas Joseph Bansø til Sport Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

150 bekymrede borgere til vindmøllemøde: - Vi er især bange for støjgenerne

Annonce