Annoncørbetalt indhold

Nu er det endelig ved at være håndboldtid igen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Denne gang er det kvindernes VM, der står for døren, når vi når til december måned. Og hvor kunne det være fedt at hive guldmedaljer med hjem fra Spanien. Tror du, vi kan slå Norge, Frankrig og Rusland? Du kan gøre VM endnu mere spændende ved at oddse på resultaterne. Hvis du gætter rigtigt, så bliver du også kampvinder. Norges hold spillede fantastisk godt til EM i Danmark, mon de kan holde favoritpositionen til VM også? Spil på enkeltkampe, grupperesultater og meget mere. Der afvikles mange kampe, så du har rig mulighed for at spille.

Mange lande blandt favoritterne

Annonce

Både Norge, Rusland, Frankrig og Holland er blandt topfavoritterne mens Sverige og Danmark er nævnt blandt VMs favoritter. Hvem er din favorit? Spil med hjemmefra både før og under kampene. Odds håndbold vm kvinder online. Så hvis du normalt synes det kan være nervepirrende spændende at se en håndboldkamp, så får den altså lige et niveau mere, når du har spillet på resultaterne og dermed har penge på spil. Der er flere forskellige muligheder for at oddse. Vælg den som du tror mest på.

Hvem hepper du på ved årets VM i kvindehåndbold?

De fleste af os hepper jo nok på Danmark. Og hvor ville det være skønt og fantastisk, hvis de kommer på medaljerækken. Men der er jo forskel på hvem man ønsker sig vinder, og hvem man realistisk set tror på vinder. Så har du for eksempel spillet på Norge som vinder, så vil det ikke være så trist igen, hvis det nu i stedet var Danmark, der løb af med sejren. Faktisk havde Danmark sit bedste VM-resultat tilbage i 1997, hvor Anja Andersen havde sin storhedstid som en af holdets mange stjerner.

Mange kampe skal afvikles

Til VM i kvindehåndbold i Spanien til december 2021 deltager 32 lande, der er derfor mange resultater, som du kan gætte på. Hvis du er en haj til at gætte sportsresultater, så er der rig mulighed for at tjene lidt ekstra under årets VM, under forudsætning af, at du oddser korrekt. Spil derfor ikke for penge, som det vil gøre ondt at miste. Hvis du ikke har lyst til at sætte penge i dem alle sammen, så kan I jo også laves jeres egne væddemål derhjemme. Gæt hver på resultater, aftal en præmie og se hvem der vinder. Uanset hvordan du vælger at spille om resultaterne for årets VM, så held og lykke.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.