Annonce
Ærø

Nordisk klokkekonference starter på Ærø

Mandag den 3. august begynder nordisk klokkekonference på Ærø. Her vil blandt andre Povl Chr. Balslev (t.v.) og Karsten Hermansen (t.h.) give koncert i Marstal Kirke. Arkivfoto: Michael Nørgaard og Katrine Becher Damkjær
Annonce

Ærø: Den 3. til den 6. august mødes klokkere fra hele norden til nordisk klokkekonfence, og i år bliver konferencen afholdt på Ærø og i Svendborg.

Programmet begynder den 3. august i Marstal, hvor Povl Chr. Balslev og Karsten Hermansen giver koncert klokken 20 i Marstal Kirke. Bagefter er der skibsklokkeforedrag ved Karsten Hermansen.

Dagen efter skal klokkerne til Rise Kirke, hvor de skal høre  Per Rasmus Møller spille på Fyns Stifts største klokke. Om aftenen er der klokkekoncert med Goos ten Napel i Marstal Kirke.

Onsdag den 5. august går turen til Svendborg, hvor der er klokkekoncert i Vor Frue Kirkes tårn klokken 11, og senere på dagen skal klokkerne høre et foredrag om automatisk klokkemusik ved Vegar Sandholdt.

Dagen efter - altså torsdag - er der gammel torvedag i Svendborg, og der vil klokkerne underholde på et transportabelt klokkespil flere steder i byen./ANBI

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce