Annonce
Ærø

Nomineret af ugeavisernes læsere: Adam fra Ærøskøbing har Fyns bedste overnatningssted for cyklister

Adam Hobbs ejer Andelen Guesthouse i Ærøskøbing, som netop er blevet kåret som Fyns bedste overnatningssted for cyklister af Destination Fyn. Arkivfoto
Andelen Guesthouse i Ærøskøbing, som ejes af Adam Hobbs, er blevet kåret til Fyns bedste cykelovernatning 2020. Udover Bike Island-prisen 2020 - som prisen hedder - får Adam Hobbs et gavekort til udvikling af en kort reklamefilm af sit cykelovernatningssted.
Annonce

Ærøskøbing/Fyn: Destination Fyn har netop kåret årets bedste fynske cykelovernatning. Prisen - som har navnet Bike Island-prisen 2020 - går til Adam Hobbs, der ejer Andelen Guesthouse i Ærøskøbing.

"Jeg er overrasket over nomineringen, og at vi så faktisk går hen og vinder - det er bare helt fantastisk og en meget stor anerkendelse," siger Adam Hobbs i en pressemeddelelse fra Destination Fyn.

Det er læserne af Jysk Fynske Mediers ugeaviser, der har indstillet kandidaterne til de to priser, som er Fyns bedste cykeloplevelse og -initiativ og Fyns bedste cykelovernatning.

Prisen for Fyns bedste cykeloplevelse- og initiativ gik til Krarup Friluftsråds naturområde "Oasen", mens Fyns bedste cykelovernatning som sagt gik til Andelen Guesthouse.

Vinderne modtog - udover hæderen - et gavekort til udvikling af en kort reklamefilm af deres steder, fremgår det af pressemeddelelsen.

10 steder var nomineret til de to priser, og udvælgelsesprocessen har været svær, siger Laura Raidla, der er chef for Destination Fyns Bike Island Fyn, i pressemeddelelsen.

"Cykelturismen har et stort potentiale - og særligt i denne tid, hvor endnu flere søger ud i naturen i deres ferie og fritid. Derfor er det også fantastisk at se, hvor mange gode initiativer, der sættes i søen for at understøtte cykelglæden og tage godt imod gæster på to hjul. Vi kan på Fyn og øerne godt tillade os at være stolte af vores kreativitet og entreprenørskab på netop det område."

De nominerede er...

De nominerede til Fyns bedste cykelovernatning:

Andelen Guesthouse, Bogense Strand Campings Aloha Camp, Feriepark Langeland - Emmerbølle Camping - Danhostel Svendborg og Glamsbjerghus.

De nominerede til Fyns bedste cykeloplevelse og -initiativ:

Krarup Friluftsråds naturområde "Oasen", cykelguide Børge Pedersen fra Nordfyn, Frank Institute of Sports i Odense, Poul Nielsens cykeludlejning på Baagø og cykelture arrangeret af Ældresagens lokalafdeling i Nyborg-Ullerslev.

Bike Island-prisen blev stiftet i 2019 og bliver givet til Fyns bedste cykelovernatning og Fyns bedste cykeloplevelse og -initiativ. Sidste års vindere var Hotel Christiansminde og Faaborg Cykeludlejning. I foråret 2020 kunne læserne af Jysk Fynske Mediers ugeaviser indstille kandidater til de to priser. De to vindere - Andelen Guesthouse og Frarup Friluftsråds naturomårde "Oasen" - er udvalgt af Bike Island advisory board. Udover æren modtager vinderne et gavekort til udvikling af en kort reklamefilm af deres sted.

Kilde: Destination Fyn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce