Annonce
Fodbold

Nierne ruster sig til forårets slagsmål

Nicolas Jørgensen - her i sort - er en løbestærk og teknisk god midtbanespiler, der her viser noget defensivt arbejde for nogle sæsoner siden mod OKS på Okson Park, hvor nierne reeelt sikrede sig oprykning til Danmarksserien. Men i sidste sæson røg nierne igen retur på grund af en skattesag og følgende pointstraf. Tim Kildeborg Jensen
Den tidligere midtbaneprofil Nicolas Jørgensen returnerer til B1909 efter et års tid i Marienlyst, hvor broren Kim Jørgensen ikke længere er træner. B1913 spiller udsat kamp i Fynsserien på lørdag i Svendborg.
Annonce

FODBOLD: Der er lagt op til et skarpt slagsmål om den ene oprykningsplads fra Fynsserien til Danmarksserien.

Efter sidste spillerunde i efteråret er B1913 fortsat favorit. De blå sejrede 1-0 ude over Morud, men måtte ofte kæmpe hårdt for at undgå en scoring til hjemmeholdet.

Dagen efter søndag sejrede B1909 3-0 hjemme over Svendborg-reserverne, og dermed er der stadig spænding før efterårets absolut sidste kamp - når B1913 spille hængepartiet ude mod Svendborg-reserverne på lørdag den 9. november klokken 14.00.

Før den kamp ligger B1913 med 29 point, men kun for 12 kampe, mens B1909 har 28 point for 14 kampe. Hvis B1913 altså vinder de to kampe, man er bagefter, vil holdet være otte point foran nierne, der dog har klart bedre målscore. Men de to resterende B1913-kampe skal altså vindes for at den stærke udgangsposition holdes.

Som bekendt indledte B1909 sæsonen med en pointstraf på minus ni, fordi klubben fik en skattesag på halsen.

Men der kan stadig være basis for en topgyser af rang, når B1909 søndag den 26. april gæster B1913. Reelt kan oprykningen blive afgjort den dag, og nierne vil naturligvis svede hårdt for at revanchere det vitale nederlag i dette efterårs lokalopgør på Gillestedvej.

Annonce

Skiftede sidste vinter

B1909 prøver i hvert fald at ruste sig inde foråret.

Midtbaneprofilen Nicolas Jørgensen skifter Marienlyst ud med B1909.

Nicolas Jørgensen skiftede til Marienlyst fra netop nierne sidste vinter, hvor hans storebror Kim Jørgensen blev ansat som cheftræner. Men Kim Jørgensen er ikke længere i det sæde.

Nicolas Jørgensen har erfaring fra både 2. division og nu Danmarksserien med Marienlysts hold, og han var før det i lang tid en af de bærende kræfter for nierne i Danmarksserien.

- Jeg synes, at det er en klasse-tilgang til vores trup. Nicolas har stor rutine og er en naturlig leder. Og så er han en intelligent spiller, som læser spillet godt på banen, og som kan løse enhver opgave. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Jørgensen i de kommende år, siger John Andersen. Nicolas Jørgensen siger: - Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville spille i B1909 igen, da min storebror stoppede i Marienlyst. Jeg synes det gav sig selv, efter jeg har haft fem-seks gode år i B1909. Jeg kan godt lide klubben og personerne omkring den, hvilket jo nok også er derfor, at jeg bliver ved med at vende tilbage. Og så spiller et par af de gamle spillere jo stadig i klubben, hvilket også taler for, siger Nicolas Jørgensen til niernes hjemmeside.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Mange busser får nye køreplaner til august

Annonce