Annonce
Svendborg

Nej tak til kontanter: Midlertidig suspendering af kontantbetaling i busser og flextrafik

Fra den 14. januar er en midlertidig suspendering af kontantbetaling i busserne og Flextrafik trådt i kraft. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Annonce

Svendborg: Fremover skal kontanterne blive i pengepungen, når man rejser med bus eller flextrafik.

Som en konsekvens af de skærpede covid-19-tiltag har Trafikselskaberne i Danmark, med tilladelse fra Forbrugerombudsmanden, valgt, at der fra torsdag den 14. januar ikke kan betales med kontanter i busserne og flextrafikken.

Ligeledes vil fordøren i busserne fremover være lukket for indstigning og kun blive åbnet for at sikre den nødvendige udluftning, sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Fynbus.

Annonce

Midlertidig suspendering

Suspenderingen af kontantbetaling og lukning af fordøren er begge midlertidige løsninger. I pressemeddelelsen lyder det, at de midlertidige tiltag introduceres for at sikre et trygt og sikkert miljø for kunder og chauffører.

Der er ingen præcis dato for, hvornår der igen kan betales med kontanter i busser og flextrafik, men i pressemeddelelsen lyder det, at det vil ske, når der kommer en lempelse af de nationale tiltag.

Sådan betaler du

Suspenderingen af kontantbetaling betyder, at busser og flextrafikvogne i en periode vil være selvbetjente for kunderne.

I busserne kan man anvende rejsekort ved indstigning, man kan også betale via mobilbillet-app eller købe billet på Fynbus' webshop.

Flextrafik kan bestilles via nettet, og turen kan betales med betalingskort. Hvis man ikke har mulighed for det, kan man ringe til bestillingscentralen på telefon 63 11 22 55 og få hjælp til at betale sin tur på anden vis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Harders åbner bar med Morten i spidsen: - Jeg håber, det bliver noget med, at i aften skal vi kun høre goth rock fra 1980’erne

Annonce