Annonce
Sport

Navne fra Sydbank Arena - mexikansk stemning før Odense Håndbolds kamp mod København

Det kan godt være, at det er vinter - undskyld, det var vinter, - men tilhængerne og baglandet og hele molevitten i Odense Håndbold sørgede godt nok for liv og leben før hjemmekampen mod København med lidt mexikansk stemning ud for Sydbank Arena. Og hvem ved, hvis Odense Håndbold vinder Champions League kan de orange blive kvalificeret til slutspillet i Tijuana og Monterrrey næste år? Hvem ved - alt kan stadig ske i sportens sære verden? Foto: Odense Håndbold.

Navne: Der var mexikansk stemning før Odense Håndbolds kamp mod København, og Sport Fyn vil tilføje, at uanset mexikansk stemning eller ej  -så handler topsport om vinde kampe. Det var sponsorerne, der op til kampen kunne hente menuen som take-away i Tijuana, Bolbro og Monterrey - og nærmeste matrikler - som om verden var helt på plads. Og det er den vel snart.

...

De nye mexikansk inspirerede-supportere i Odense Håndbold skal i øvrigt ikke tro, at de er de første, der i Odense har ladet sig inspirere af den mellemamerikanske stats særlige udstråling, som Sport Fyn af særlig rutineret erfaring kan bevidne.

...

For var det ikke B1913, der i 1980'erne - og lidt derefter - blev fulgt med stor hårdnakkethed - af en vis Sombrero-Mogens, der som markant involveret kernelæser af sportens spalter - altid bar en ja, sombrero? - når den determinerede herre fra Bredstedgade fulgte de blå rundt i Danmark. Svaret er det korte - jo...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fernisering i fire kunsttårne

Svendborg

Eksamensfri og karakterfri: Skolefolk vil åbne ny friskole i Tankefuld

Debat

Fyns Amts Avis mener: Ny sydfynsk friskole kan ramme megatrend

Annonce