Annonce
Fyn

Navne fra Denmark Open - ren lodtrækning

Til Denmark Open i Odense Idrætshal var der VIP-pladser på tilskuerrækkerne bag ved banen. Og så var der... (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Annonce

Morten Ankerdal øste rundhåndet ud af sin viden om lønforholdene blandt de britiske spillere til Sport Fyns udsendte. Da studielamperne var slukket, kunne han blandt andet berette om, hvordan den britiske Lottery Foundation har trukket deres støtte til de engelske badmintonspillere, og at det ikke overraskende ser lidt skidt ud for økonomien i sporten.

---

Generalsekretær i BWF Thomas Lund stod ved hans side inden de var på vej i studiet. Der blev efter sigende gået semi-hårdt til Lund på spørgsmålene om hvorfor Badminton World Federation ikke har kunnet få badmintonsporten ligeså hurtigt på benene som andre sportsgrene.

---

En der i den grad kom på benene var Jens Dyrlev Eriksens mor, der er fast inventar som frivillige til turneringen hver år, hvor hun blandt andet "holder øje med jer journalister", som hun selv formulerer det. "Nu smutter jeg ned og ser noget mix double, for ikke at falde i søvn," sagde hun og forlod presserummet.

---

Middelfarts socialdemokratiske borgmester Johannes Lundsfryd Jensen var også at finde blandt publikum. Han har selv spillet badminton som dreng og fulgte trofast søndagens mange finaler, som han var stolt over at Fyn kunne være vært for. Eneste problem var at han ikke vidste, hvem han skulle holde med i mændenes single finale.

---

Tidligere massør for det danske herrelandshold i fodbold og ikke mindst fynbo Allan Poulsen blev også spottet i Odense Idrætshal søndag eftermiddag. Han har været med landsholdet til samtlige slutrunder siden EM i Frankrig i 1984.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hvemhvadhvor: Så kom der billeder af sommerliv ved Nordenhuse

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

S-politiker tiltalt 'lille du' og bedt om at passe gryderne: - Respektløst

Annonce