Annonce
Debat

Naturen. Ikke et ord om ...

De sidste par måneder har der været talt rigtig meget om et bestemt emne og nogen er måske lidt trætte af at høre om det samme og det samme hele tiden.

På Facebookgruppen ”Rundt omkring i Assens Kommune” har man dog i samme periode kunnet se en kraftig opblomstring af indlæg, der omhandler noget helt andet end bare ... nemlig indlæg om vores fantastiske natur i Assens Kommune. Et utal af flotte billeder af både dyr og natur har prydet det ene opslag efter det andet, og selvom det måske også kan virke lidt ensidigt, er det dog noget, som rigtig mange borgere i kommunen har ladet sig inspirere at.

Mere end 1200 medlemmer har nu tilsluttet sig gruppen, som med billeder og forskellige opslag fra medlemmer beskriver den flotte og varierede natur, som findes i Assens Kommune, lige fra nord til syd og øst til vest. Et emne som måske kan være med til at hæve humøret en lille smule i forhold til fyordet ...

Værn om naturen og miljøet før det er for sent, det kan vi aldrig blive trætte af at høre på og om. Tag ud og brug naturen i Assens Kommune og gør det med omtanke, så den ikke tager skade af henkastet madpakkeindpakning, tomme dåser og andet affald, der i stedet skal tages med hjem eller smides i en nærliggende affaldsspand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce