Annonce
Svendborg

Naturama har succes med online-undervisning

Naturama i Svendborg har sammen med Fjord&Bælt i Kerteminde stor succes med online-undervisning til landets skolebørn, der i disse dage sidder hjemme. Foto: PR
Mere end 300.000 børn ser med når Naturama i Svendborg og Fjord og Bælt i Kerteminde går sammen om at lave undervisning live og online.
Annonce

Svendborg/Kerteminde: I disse på mange måder så triste corona-tider oplever Naturma i Svendborg og Fjord og Bælt i Kerteminde stor succes med et nyt fælles tiltag - online undervisning.

De to oplevelsessteder forsøger ved at sende live fra både Svendborg og Kerteminde at appellere til de skolebørn, som i disse dage sidder hjemme, lyder det i en pressemeddelelse.

Og det ser ud til at virke. Alene det første opslag på Facebook er set af 330.000, fremgår det af pressemeddelelsen. Undervisningen omhandler biologi, og det målrettes sådan, at lærenene rundt om på skolerne kan give deres elever opgaver inspireret af livesendingerne fra Naturama og Fjord og Bælt.

- Det er vores håb, at lærerne kan skabe deres egen undervisning på baggrund af vores sendinger, siger kommunikationsleder for Naturama/Fjord og Bælt Mads Dircknick-Holmfeld i pressemeddelelsen.

Programmet for de kommende livesendinger ser således ud

Fredag 27. marts er emnet "Havets hemmeligheder" Mandag 30. marts er emnet "Spor af lort og nødder" Onsdag 1. april er emnet "Dyr i søer og vandløb" Fredag 3. april er emnet "Sporene fra fuglene

/bjosk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce