Annonce
Svendborg

Naturama får 500.000 kroner til bedre undervisning

Mette Thybo er direktør for Naturama, og hun glæder sig over at Naturama nu får EU-midler til at gøre undervisning for børn endnu bedre. Arkivfoto: Jens Wognsen


Annonce

Svendborg: Med en pose EU-kroner går en hed drøm i opfyldelse for Naturama.

Naturama har længe næret ønske om at skabe bedre undervisningsfaciliteter til børn i grundskolen og gymnasiet.

Hidtil har undervisning være forlagt til Naturamas foredragssal og Naturamas oprindelige ”Naturlab”, der står til nedrivning for at gøre plads til museets kommende tilbygning, der skal rumme magasiner.

Men en bevilling fra LAG-SØM (EU-midler til landdistrikter) har nu gjort det muligt at skabe et fysisk og samlet læringsunivers i tilknytning til den nye tilbygning, Naturama planlægger at bygge.

Under overskriften Naturpiloter bliver der skabt inspirerende udearealer, der rummer udekøkken, et frokostområde og baser til etablering af praksisnær undervisning til børnene.

Direktør for Naturama Mette Thybo er godt tilfreds og siger:

- Vi skal jo til at bygge en stor ny bygning her på Naturama. Bygningen skal rumme alle de effekter, der ligger rundt omkring på utidssvarende lagre og som nu skal ”hjem” under ordnede forhold. De nye magasiner bliver åbnet for publikum ved særlige lejligheder, og vi får rådighed over alle effekterne, så vi kan bruge dem til undervisning. Den nye bevilling giver os mulighed for at realisere vores ønske om bedre, mere tidsvarende og praksisnær undervisning. Og vi glæder os vildt til al det liv på Naturama, som de mange skolebørn kommer med.

/anwni

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Budgetforlig: Politikere ruller ældrebesparelser tilbage og sender millioner til børnene

Annonce