Annonce
Langeland

Narko og våben på Langeland: 41-årig anker lang fængselsstraf

Retten i Svendborg lagde lokaler til sagen. En tidligere dømt i sagskomplekset vil have sin dom prøvet i landsretten. Arkivfoto: Michael Bager
41-årig mand vil frifindes - anklager vil have strengere straf
Annonce

LANGELAND: En 41-årig mand, der ved Retten i Svendborg i september blev idømt fire og et halvt års fængsel for ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder og for salg af amfetamin, har anket dommen til landsretten. Han vil frifindes, oplyste han forsvarer, Vilhelm Dickmeiss, i forbindelse med retssagen mod den 21-årige ved Retten i Svendborg.

Her var flere advokater med, da der stadig udestår sager mod andre i et omfattende sagskompleks, der især har tråde til et par ejendomme på Tullebølleegnen, men også rummer forhold fra Svendborg og omegn. Den 41-årige havde i øvrigt under sin vidneforklaring ikke pligt til at svare på spørgsmålet, der kunne bringe ham "i fedtefadet" i forhold til hans egen sag.

Anklagemyndigheden har så gjort det, der juridisk kaldes kontraanket. Anklagemyndigheden går efter en strengere straf til den 41-årige.

I slutningen af oktober kommer yderligere tre personer for retten, oplyser anklager ved Fyns Politi, Christian Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Arriva: - Vi er selvfølgelig kede af, at det nye signalsystem ikke er blevet prioriteret

Annonce