Annonce
Langeland

Nabo fik intet at vide om affaldsø

Man kan ane gavlen af Mette Møllers gule hus for enden af pladsen til affaldsøen. Foto: Gitte Kjeldal
Mette Møller og hendes kæreste fik at vide, at planerne om en affaldsø på nabogrunden var droppet og skrev under på huskøb.
Annonce

I maj købte socialrådgiver Mette Møller og hendes kæreste fritidshus på Bukkeskovvej i Botofte. På nabogrunden kan hun nu se frem til, at der kommer en affaldsø, som hun troede var opgivet.

- Da vi købte, hørte vi om planerne om en affaldsø, og vi bad ejendomsmægleren undersøge det. Han kom tilbage med den besked, at planerne var droppet, og så skrev vi under. Havde jeg vidst, at det alligevel blev til noget, havde vi nok ikke købt, siger Mette Møller, der ved et rent tilfælde opdagede at forarbejdet til affaldsøen var undervejs. Hun er på intet tidspunkt blevet orienteret.

- Vi frygter for en masse trafik, biler der gasser op, bildøre der smækker. Vi har netop købt her, fordi huset lå ugenert i kanten af skoven og vi kunne være i fred og ro. Nu får vi en masse mennesker, der kan glo lige ind i haven. Kommunen mener, at vi ligger 33 meter fra affaldsøen. Det gør vores hus måske nok, men vores have, som vi netop har tænkt os at opholde os i om sommeren, ligger altså kun 15 meter fra affaldsøen, siger Mette Møller.

Hun er ærgerlig over nu at skulle være nabo til en affaldsø, men har ikke tænkt sig, at det skal fylde hendes liv.

- Vi er glade for vores hus i Botofte og i sommerhusområdet skal de ikke være bekymret for, at jeg kommer til at stå og glo og se sur ud, når de kommer med deres affald. Men jeg synes da, det er ærgerligt, siger hun.

Annonce
Annonce
Sport

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Lokal redekoordinator om død havørne-familie: - Det er så meningsløst

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Svendborg For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce