Annonce
Ærø

Næsten Ærø rundt: Kim svømmede 17.150 kroner ind til Scleroseforeningen

Kim Nymark Kølleskov svømmede i år over 19 kilometer på årets etape af sin helt private Ærø rundt. Arkivfoto: Anders C. Østerby
Kim Nymark Kølleskov har lukket indsamlingen efter sin svømmetur forleden, hvor han svømmede endnu en etape af Ærø rundt. Han tilbagelagde over 19 kilometer og indsamlede godt 17.000 kroner til Sclreroseforeningen.

Ærø: 17.150 kroner. Det blev resultatet af den indsamling til gavn for Scleroseforeningen, som den scleroseramte svømmer Kim Nymark Kølleskov netop har lukket.

Men hvad der er endnu mere imponerende, er de 19,3 kilometer, som han formåede at svømme i havet rundt om Ærø, da han gennemførte anden etape af sit Ærø rundt-projekt den 11. juli.

- Jeg er stadigvæk helt målløs og overrasket over, hvor langt jeg nåede. Det var en dejlig, men hård tur. Jeg har sikkert også fået lidt hjælp, da jeg havde bølgerne i ryggen. Jeg er også helt overvældet over al den støtte og opbakning, I allesammen har givet mig. Indsamlingen er lukket og det er blevet til imponerende 17.150 kroner, som vil gøre stor gavn i Scleroseforeningens generelle arbejde. Jeg må takke jer allesammen endnu engang, skriver han blandt andet i et opslag på Facebook.

Sidste år svømmede han godt 16,2 kilometer fra Marstal til lige før Søby, hvor årets tur begyndte. Og som han skriver, mangler han nu "kun" 13 kilometer, før han er øen rundt.

- Om mit helbred vil være med til det, så tager jeg turen til næste år, skriver han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Venstre fører fej politik

Fyn

Nyt tilbud fra regionen: Nu kan sårbare ældre blive vaccineret i eget hjem

Debat

Debat: Gang i folkeskoledebatten

Annonce