Annonce
Fyn

Munkebo-talent skriver kontrakt med OB

Her Elias Hansborg sammen med sin stolte familie. Privatfoto
15-årige Elias Hansborg fra Munkebo stormer frem på fodboldbanen. Han har netop skrevet en tre-årig kontrakt med OB
Annonce

Munkebo: Det var en helt særlig fødselsdagsgave, der landede hjemme hos Elias Hansborg i Munkebo, da han for nylig fyldte 15 år.

Den unge fodboldspiller, som er vokset op i Munkebo Boldklub, skrev nemlig en tre-årig kontrakt med OB, hvor han er angriber på U15-mandskabet.

Nyheden vækker glæde i hele Munkebo Boldklub, fortæller ungdomsformand Rune Lamberg:

- Det er fantastisk inspirerende for vores øvrige medlemmer, at der er nogen, der kommer igennem til OB. Vi har også lige haft Markus Alstrup, som kom på OB's U19-hold.

Også på Facebook jubler klubben med følgende meddelelse:

"Elias startede med at spille fodbold i Munkebo Boldklub, og vi er stolte af at se endnu en spiller fra Munkebo Boldklub komme flot videre i karrieren. Det er en fornøjelse at se, hvad slid og hårdt arbejde kan bringe"


Det er fantastisk inspirerende for vores øvrige medlemmer, at der er nogen, der kommer igennem til OB. Vi har også lige haft Markus Alstrup, som kom på OB's U19-hold.

Rune Lamberg, Munkebo Boldklub


Efternavnet er et kendt navn i Munkebo-kredse. Elias' far Lars Hansborg sidder i byrådet for Socialdemokraterne i Kerteminde, og hans farfar er tidligere Munkebo-borgmester Palle Hansborg.

Annonce

En rigtig træningsnarkoman

Og OB har store planer med det unge talent.

- Elias er en fantastisk spiller. Han har jo OB-DNA, og det vil sige, at han er hårdtarbejdende og en rigtig træningsnarkoman, samtidigt med at han er en god spiller, der går forrest til kamp og træning. Vi vil gerne præge disse spillere så tidligt som muligt, så vi kan dygtiggøre dem til enten at spille på førsteholdet eller blive solgt til udlandet, udtaler teknisk chef på akademiet og Head of Coaching i OB Tonny Hermansen i en pressemeddelelse.

- Der er ingen tvivl om, at der har været interesse for Elias, hvilket vi sagtens kan forstå, og derfor er det glædeligt, at han har valgt at fortsætte karrieren i OB. Som vi har set i de sidste par år, kan det være springbrættet til enten at få debut i 3F Superligaen eller blive solgt til udlandet.

Avisen har forsøgt at få en kommentar fra Elias Hansborg, men han ønsker ikke at kommentere nyheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce