Annonce
Faaborg-Midtfyn

Muligvis en varmeblæser: Kraftig brand i Faaborgvilla

Hele førstesalen på ejendommen stod i flammer, da brandfolkene startede slukningsarbejdet. Foto: Bent Warncke

Faaborg: En voldsom brand ødelagde sidst på eftermiddagen hele førstesalen på en ejendom på Svendborgvej i Faaborg. Ved 16.30-tiden søndag rykkede brandfolk fra Beredskab Fyn ud, og på det tidspunkt havde ilden allerede godt fat i førstesalen og i ejendommens tagkonstruktion. Og der var en ret kraftig røgudvikling. Ret hurtigt lykkedes det dog brandfolkene at fået dæmpet flammeudviklingen, så huset ikke udbrændte helt. Husets beboere var ikke hjemme, da branden brød ud.

- Vi skaffede os adgang til huset, der var aflåst, og sendte røgdykkere op på førstesalen og fik tæmmet røggasserne deroppe, fortæller indsatsleder Kim Skovlund.

Brandårsagen skal politiets brandefterforskere forsøge at finde i morgen.

- Det er en førstesal, der er under ombygning, og vi kan ikke lige konkludere, hvad brandårsagen er. Muligvis har der været brugt en varmeblæser deroppe, men vi ved ikke, om det er den, der er årsagen, fortæller Kim Skovlund.

Ved 18.30-tiden var brandfolkene stadig i gang med efterslukningen. Førstesalen er helt ødelagt, mens beboelsen i stueetagen primært har fået vandskader.

Annonce
Foto: Bent Warncke
Foto: Bent Warncke
Foto: Bent Warncke
Branden sendte en massiv røgsky ud over det østlige Faaborg. Foto: Bent Warncke
Branden sendte en massiv røgsky ind over det østlige Faaborg. Foto: Bent Warncke
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce