Annonce
Svendborg

Mobilsnak og for høj fart: 14 bilister fik klip i kørekortet

Fyns Politi var ude med laseren tirsdag på Christiansmindevej tirsdag, og det gav bonus. Fotoet er fra en fartkontrol i Randers. Foto: Morten Pedersen
Fyns Politi brugte tirsdag en god time med laseren på Christiansmindevej, og det udløste en regn af bøder og klip i kortet.
Annonce

Svendborg: Der var bestemt noget at komme efter, da Fyns Politi var på færdselskontrol på Christiansmindevej i Svendborg tirsdag eftermiddag.

Ifølge politikommissær Rasmus Tyllesen var betjentene der fra klokken 13.15 til 14.30, og med sig havde de en laser af typen, der kan måle fart.

Og der blev brug for den på vejen, hvor 50 kilometer i timen er den højest tilladte hastighed.

- Der er syv, der ender med at blive sigtet for at køre for hurtigt. Af dem er der en, der kører 65 kilometer i timen og lige netop slipper med en bøde, mens seks kører hurtigere og både får bøde og klip i kørekortet, siger Rasmus Tyllesen, som også oplyser, at hurtigste bilist kørte 74 kilometer i timen.

Dertil skal lægges otte, som talte i såkaldt håndholdt telefon - hvilket også udløser et klip i førerbeviset - samt fem bilister, som kørte uden at have gjort sig den ulejlighed at spænde sikkerhedsselen, oplyser politikommissæren. /finn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland For abonnenter

Ny formand for elforsyning: - Vi har ikke været gode nok til at undersøge mulighederne

Annonce