Annonce
Livsstil

Redaktørens klumme: Moar, der er ikke mere rugbrød

Annonce

Den kombinerede hjemmeskole og hjemmeredaktion har brug for brændstof i disse tider, hvor man ikke får mange vitaminer fra solen.

Derfor forsøger jeg at holde et tårnhøjt niveau udi frokostdisciplinen.

Jeg kan godt overtales til at kaste mig ud i at lave croque monsieur en kedelig mandag, hvis det skulle være.

Det gjorde jeg både den første og anden uge i det nye år, hvor vi igen var hjemsendt. Og det luner jeg mig stadig ved, for det er en udfordring at få tid til spisefrikvarter/frokostpause alle mand på samme tid.

Især den 15-årige har mange møder.

Tredje uge - denne uge - begyndte så med et fælt kiks. Mens jeg selv havde travlt ved skærmen med at svare på mails og hjælpe med lektier, lød meldingen fra køkkenskuffen:

- Moar, der er ikke mere rugbrød!

Det kunne simpelthen ikke passe, for vi havde købt et stort chiarugbrød for et par dage siden, og normalt kan det godt strækkes til en hel uge. Men med tre mennesker konstant hjemme så er der bare mere træk på køleskab og skuffer.

Ja, faktisk hele huset.

Jeg måtte i markedet og drønede af sted med beskeden fra teenageren om, at hendes spisefrikvarter nærmede sig.

Som plaster på såret investerede jeg i seks lune fiskefileter og vendte stolt tilbage med fangsten lige tids nok til spisefrikvarteret. Uden rugbrød.

Det havde jeg glemt på bagerens disk.

- Moar, mine hørebøffer er ikke ladet op! Må jeg låne dine?

Så skred hele tidsplanen og blev toppet med: tre ubesvarede opkald på mobilen fra kolleger. Nullermænd på spring i krogene, selvom vi havde støvsuget dagen før. 10 mails, der krævede et svar med det samme, og et videomøde, der nærmede sig.

Og stadig ingen frokostpause/spisefrikvarter.


Som plaster på såret investerede jeg i seks lune fiskefileter og vendte stolt tilbage med fangsten lige tids nok til spisefrikvarteret. Uden rugbrød.


Om aftenen så vi den første Harry Potter-film, og jeg tænkte, at det kunne være rart med en husalf, der lige samler glas og tallerkener sammen fra alle værelser, hvor der er foregået videomøder i løbet af dagen, og stiller i opvaskemaskine om aftenen. Så skal jeg nok tømme den om morgenen.

Husalfen kunne også lige sætte alle hørebøffer, computere og mobiltelefoner til opladning og ikke mindst støvsuge. Så skal jeg nok klare resten. På magisk vis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fodbolddrenge tilbage på udendørsbanerne: Vi har glædet os mest til at se vores venner

Debat

Debat: Mareridtet på Ryttermarken

Debat

Debat: Lokalt skal vi også stille krav

Annonce