Annonce
Ærø

Mistænkelig mand i have: Havde hammer i hånden

Fyns Politi.
Annonce

Ærøskøbing: En 34-årig kvinde i Tværvej i Ærøskøbing vågnede torsdag morgen op til, at en ukendt mand stod i hendes have. Det var klokken 8 oplyser politikommissær ved Fyns Politi Christian Billesø.

Kvinden har formodentlig anmeldt hændelsen, fordi manden i haven stod med en hammer i hånden. Anmeldelsen er kategoriseret hos politiet som et indbrud, men der er ikke umiddelbart tegn på, at det var tilfældet.

- Der er ikke tegn på indstigning, og der er intet stjålet, oplyser Christian Billesø.

- Vi har ingen formodning om, hvad der er sket. Hvorfor manden var i kvindens have, er svært at sige. Men det er et mistænkeligt forhold. Om han kan have været inde ved naboen og måske låne en hammer og er stukket gennem haven, kan vi ikke udelukke, siger politikommissæren.

- Hvis det er tilfældet, vil det være god stil, hvis manden gik ind og sagde det til kvinden, men det kan også være, han var ude på narrestreger. Det er svært at sige, fortæller Christian Billesø.

Signalement af manden forlyder således: Mand, 40-45 år, 180-185 centimeter. Almindelig kropsbygning, hvid hudfarve. Iført mørkeblå jakke med hvide aftegninger, sort arbejdsbukser, sort hue og blåt engangsmundbind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De lovede, det ikke ville ske: Birgit bliver blændet væk fra sin terrasse af solvarmepark

Annonce